Военна прокуратура разследва видеоклип, на който четирима войници и проститутка

...
Военна прокуратура разследва видеоклип, на който четирима войници и проститутка
Коментари Харесай

Въодушевени от кралицата? Военни си спретнаха оргия с проститутка в базата си и се снимаха, за да се изфукат

Военна прокуратура проверява видеоклип, на който четирима бойци и продажница вземат участие в оргия във военна база, посетена напълно неотдавна от самата кралица Елизабет II. Кадрите се популяризират измежду английските военни посредством приложения за известия, осведоми „ Дейли Мейл “.

На тях се вижда жена, която прави секс с минимум двама мъже в базата на кралските драгуни в Леучарс, Шотландия.

Твърди се, че военните платили на проститутката 200 паунда да пристигна в базата и да се снимат по какъв начин вършат секс с нея. Те отхвърлят тя да е продажница, а сексът бил по взаимно единодушие.

„ Дори и това да е по този начин, те са посрамили своя полк и са обезчестили армията. Да снимаш една жена е задоволително неприятно, само че да го споделяш, мислейки си, че е занимателно, не е държание, уместно на настоящи бойци “, декларира източник от армейските среди.

На скандалните фрагменти се вижда по какъв начин минимум двама мъже вършат секс с дамата, третият се самозадоволява, а четвърти снима.

Военната и гражданската полиция проверяват случилото се, само че се допуска, че въпросът ще бъде решен по вътрешен ред в армията, откъдето към този момент заплашиха с уволнения.



Видеото се появи единствено ден след визитата в базата на кралица Елизабет II, която на процедура е главнокомандващ на полка.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР