Военен самолет се е разбил в жилищен район в южния

...
Военен самолет се е разбил в жилищен район в южния
Коментари Харесай

Военен самолет се разби и подпали жилищна сграда в Русия

Военен аероплан се е разрушил в жилищен регион в южния съветски град Ейск, намиращ се наоколо до Украйна, оповестява BBC.

На непотвърдени фрагменти от случая се вижда голямо кълбо от огън, обхванало жилищна постройка. Министерството на защитата на Русия сподели, че самолетът - бомбардировач Су-34, е изпълнявал подготвителен полет, когато един от моторите му се е запалил. Пилотите на изтребителите в самолета са съумели да избягат.

Все още няма данни за потърпевши, само че на мястото на случая са видяни коли за спешна помощ и пожарни коли. Ейск е ситуиран на брега на Азовско море, което разделя южните елементи на Украйна и Русия.

" Според отчета на водачите, които са катапултирали от самолета, повода за случая е пожар в един от моторите по време на политане ", показват от министерството.

A military plane has crashed into an apartment block in the Russian town of Yeysk on the Sea of Azov. The pilot is reported to have ejected himself. Data on civilian casualties to be confirmed.
— The Insider (@InsiderEng)
Разследващия комитет на страната заяви, че е почнал наказателно следствие на злополуката и сега се откриват аргументите за нея.

В обществените мрежи се появиха фрагменти от случилото се, като един от клиповете беше споделен и от Антон Герашченко, всиш консултант на украинския президент.

Combat plane lost control and fell on a residential building in Russian Yeysk city. The plane carried ammunition.

At least one person died, several were hospitalized.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР