Военен от Пловдив отива на съд за зловещи закани срещу

...
Военен от Пловдив отива на съд за зловещи закани срещу
Коментари Харесай

Съд за военен пуснал 110 страшни SMS-а на тъщата

Военен от Пловдив отива на съд за злокобни закани против тъщата. За няма и 90 минути мъжът под пагон пратил общо 110 SMS-а.

Той упреквал майката на някогашната си жена за развода и не можел да се помири с намесата й в фамилния му живот.

Случаят е от 2017-а и след едногодишно следствие към този момент е във Военния съд в Пловдив, където ще дава отговор по обвиняване за закана за ликвидиране.

" Ако те видя, ще те удуша с два пръста ", " Боклук пълен " и " Ако не си взема детето, ще те направя на луканки "... били част от заплашителните му SMS-и на телефона на тъщата Дора Иванова.

Рейнджърът Нено Денев живеел със брачната половинка си Стефка в жилището на нейните родители. Двамата имали 5-годишен наследник, само че през 2017 година военният се изнесъл от жилището и месец по-късно Стефка подала тъжба против него.

Тя се оплаквала от агресивното му държание, само че поради липса на доказателства, не се стигнало до дело. Така Нено траял с експанзията, като през нощта на 23 септември м.г., почнал да изпраща SMS-и на тъщата.

" Ще си платиш за всичко ", се заканвал той. В друго известие написал, че е онкоболен и му е все тая дали ще почине в пандиза или в болница, написа " Монитор ".

Тъщата се изплашила доста, тъй като знаела на какво е кадърен някогашният й шурей и незабавно подала цивилен иск против някогашния си шурей. Не криела, че доста се опасява от него, защото жилищата им били наоколо.

Дъщеря й се била оплаквала, че при един от свадите им, той опрял нож в гърлото й. А когато се разделяли, я заплашил, че ще я пребие и ще си вземе сина им.

Източник: Dnes,bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР