Военен от Благоевград спаси живота на припаднал мъж в търговски

...
Военен от Благоевград спаси живота на припаднал мъж в търговски
Коментари Харесай

Военен от Благоевград спаси припаднал младеж, докато чака жена му да роди

Военен от Благоевград избави живота на примрял мъж в търговски обект. Минути по-късно младши сержант Атанас Секулов получил и радостната вест, че му се е родила щерка.

Младши сержант Атанас Секулов завел брачната половинка си в клиника, където трябвало да роди. След това отишъл до хранителен магазин, с цел да купи почерпка за сътрудниците си. Излизайки от магазина обаче чул писъци на дами и видял, че на пода лежи млад мъж.

" Явно като е паднал си е глътнал езика си, не знам какво се е случило. Имаше човек над него. Пробваше непрекъснато да му отвори устата, той беше заключил челюстта. Видях го, че прежълтява, посинява, не може да диша момчето ", сподели за Българска национална телевизия младши сержант Атанас Секулов.

Тогава младшият сержант се сетил за нетрадиционен способ за избавяне в сходни обстановки.

" Свалих му незабавно боти носеше, дълги обувки, чорапа, ухапах го веднъж мощно, не става нищо. Викам „ тоя способ не работи ". Още веднъж мощно и тогава усетих по какъв начин трепна, кракът му трепна. И този човек, който беше над него вика „ готово, готово, пое въздух ", споделя Секулов.

По-късно пристигнала и кола за спешна помощ, която транспортирала избавения юноша в болница. Заради бързата реакция на военнослужещият той е добре, а фамилията му благодарило. Минути по-късно младши сержант Секулов получил позвъняване от брачната половинка си, че е станал татко за повторно.

" Много страсти, много хора ми звънят, другари, сътрудници, непрекъснато. Не можах да дремя цяла нощ ", споделя той.

Атанас Секулов е в редиците на българската войска от 14 години. Многократно е взел участие в интернационалните и полеви образования.

Репортер: Йорданка Бакалска
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР