Военен е убил родителите си, брат си и баба си,

...
Военен е убил родителите си, брат си и баба си,
Коментари Харесай

Отново масово убийство в Нови Искър

Военен е умъртвил родителите си, брат си и баба си, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Инцидентът се е случил в гр. Нови Искър.
Тази заран към 10.30 е получен сигнал за тежък престъпен случай, станал в къща в столичния квартал. По първични данни мъж е нанесъл смъртоносни пострадвания на родителите си, брат си и баба си. На място са криминалисти на Столична дирекция на вътрешните работи, които правят оглед.
След като два дни не се явил на работа, през днешния ден военна полиция е отишла да го търси в дома му. Отивайки на адреса, те намират четири натрупа. Мъжът е на 25 години и е арестуван във очевидно несъответстващо положение.
Действията по следствието не престават в границите на формираното досъдебно произвеждане под наблюдението и управлението на прокуратурата.
Припомняме, че на 2 януари 2018 година още веднъж в Нови Искър бяха открити пет натрупа - на двама мъже, две дами и момче. Първоначално жестокото закононарушение влезе в новинарските излъчвания като петорно, само че бързо се оказа, че има и шеста жертва – Кети Кюхова. Посоченият като обвинен номер едно Росен Ангелов беше показан като доста рисков, образован и даже човек с военна подготовка – с опит от Френския легион, само че дни по-късно внезапно се оказа, че той се е самоубил!
Наложи се прокуратурата и следствието да изясняват спорните данни и сигнали от случая, като в обясненията лъснаха смехотворни изявления – да вземем за пример заключението на ръководителя на Следствието Борислав Сарафов, че " това просто е човек, който е лежащ и се е самоубил " или " питайте кучетата " на въпрос за какво Ангелов не е бил засечен при интервенция с кучета и термокамера в региона, в който след два дни беше открит мъртъв и изобщо по какъв начин по този начин палач, който е прострелвал за по-голяма сигурност всяка жертва и в главата т.е. очевидно привикнал с подобен вид принуждение човек, внезапно ляга и се самоубива. А около цялото търсене изкочи и мъртвец на мъж на 10 километра от Нови Искър – инцидентно открит и неизяснено какъв е този случай.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР