Военен е убил родителите си, брат си и баба си,

...
Военен е убил родителите си, брат си и баба си,
Коментари Харесай

Първи подробности: Млад военен е избил семейството си в Нови Искър

Военен е умъртвил родителите си, брат си и баба си, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Инцидентът се е случил в гр. Нови Искър.

``
реклама

Мъжът е 25-годишен. След като два дни не се явил на работа, през днешния ден военна полиция е отишла да го търси в дома му, оповестява Нова телевизия. Отивайки на адреса, те намират четири натрупа.

Мъжът е арестуван във очевидно несъответстващо положение.

Мястото е отцепено от полицията.

Припомняме, че в първите дни на януари 2018 г. Нови Искър беше разтресен от всеобщо ликвидиране. Шестима души бяха разстреляни – татко, наследник, доведена щерка, приятелят ѝ и баба ѝ бяха убити невъзмутимо с по няколко патрона. В бунар на километри от къщата беше открита убита и майката.

Заподозрян беше Росен Ангелов – 56-годишен, рецидивист, с присъди за блудничество с малолетна и обири. Той беше търсен в продължение на четири дни, след което беше открит мъртъв с патрон в главата.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР