Военен блъсна три автомобила и тръгна да бяга от местопроизшествието.

...
Военен блъсна три автомобила и тръгна да бяга от местопроизшествието.
Коментари Харесай

Почерпен военен помете три коли и избяга

Военен блъсна три автомобила и потегли да бяга от местопроизшествието. Екшънът се е разиграл в пловдивския кв. „ Тракия”, оповестява TrafficNews, базирайки се на свидетел.

Колите са били паркирани до един от жилищните блокове, като униформения ги е събрал, а по-късно е тръгнал да бяга с персоналния си автомобил.

Един от хората, живеещите наоколо, е подгонил военния и го е върнал на местопроизшествието, където е дойде патрул на КАТ.

От видеата, снимани от свидетел, се вижда по какъв начин военният и един от хората на място си разменят обиди, като даже са били на косъм от разпра. Според жителите, станали очевидци на случката, военният е бил в нетрезво положение.

Направеният тест с дрегер е отчел 0,90 промила алкохол в кръвта, като по-късно е бил спретнат в патрулката и откаран към районното. Там ще даде кръвна проба.

Версията му е, че е изгубил надзор над колата и предизвикал ПТП-то.

„ Отивах на работа. Трябваше в 15:00 часа да застъпя. Видях, че ударих едната кола, само че не знаех, че още два са засегнати… ще си поема вредите. Какъв е казусът? Не ме оправдава… Но закъснявах за работа.

Има си полиция, дрегери, мрегири – всичко ще направя. На всеки се случва”, споделя военният пред една от свидетелките. Тя добавя във видеото, че той мирише на алкохол и е несъответстващ.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР