Водят към фирмата за чистота “БиостройУникален казус с изчезнали 50

...
Водят към фирмата за чистота “БиостройУникален казус с изчезнали 50
Коментари Харесай

Благоевград издирва 50 общински жилища фантоми

Водят към компанията за непорочност “Биострой ”

Уникален проблем с изчезнали 50 общински жилища нищи кметството в Благоевград. На последната общинска сесия консултант попита кмета знае ли по какъв начин се стопанисват 50 общински жилището, които се водят към общинската компания за непорочност “Биострой ”. Въпросът озадачи Общината, която не знае, че има подобен актив. По този мотив кметът Методи Байкушев с образува работна група от специалисти, която в границите на месец би трябвало да изготвят отчет за притежаваното недвижимо имущество на общинската компания.

Заповедта на градоначалника е издадена след направена инспекция на наличната документи в общинска администрация и е открито, че там няма никаква документи за тези жилища.

Експертната комисия има за цел да извърши физическа и правна инспекция на място и по документи, както и да направи обход на жилища, да откри брой, местонахождение, повърхност и правното съображение за използването им.
До момента е ясно, че жилищата ги няма в правния мир, само че пък налози и такси за тях заплаща постоянно общинската компания “Биострой ”. До месец ще стане ясно къде са жилищата фантоми.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР