"Водоснабдяване и Канализация" ООД-Враца отчете отлични резултати за дейността си

...
"Водоснабдяване и Канализация" ООД-Враца отчете отлични резултати за дейността си
Коментари Харесай

ВиК-Враца отчете още една успешна година

"Водоснабдяване и Канализация " ООД-Враца регистрира отлични резултати за активността си за отминалата 2020 година на извършеното общо заседание на съдружниците, макар че сдружението оперира в един от най-слабо развитите стопански райони със застаряващо и намаляващо население.
За поредна година бяха направени обилни вложения за рехабилитация на водоснабдителните системи и понижаване загубите на вода, създаване на канализационни системи. Направени са вложения в размер на 2 429 000 лева Преизпълнен на 175 % е наложителният размер на годишните вложения към АВиК.
През 2020г. във всички общини на територията на региона, сдружението е направило реконструкции и разширения на водопроводната мрежа с обща дължина 58 км., ремонтирани са 12 водоема, инсталирани са системи за мониторинг и надзор на помпени станции, осъществено е зониране на водопроводната мрежа на територията на цялата област, реконструирани бяха мощно амортизирани сектори на вътрешни и външни водопроводи с по-голяма периодичност на повреди. ВиК Враца е на челно място в страната с най-вече сменени водопроводи със лични средства.
Управителят на сдружението господин Ангел Престойски акцентира, че и през актуалната година сдружението продължава да извършва своите цели за възстановяване качеството и успеваемостта на ВиК услугите и реализация на заложената капиталова стратегия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР