Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че

...
Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че
Коментари Харесай

Засегнати улици и участъци, по които ще се извършват строително- монтажни работи в Сливен

„ Водоснабдяване и Канализация – Сливен “ ООД уведомява своите консуматори, че в интервала 31.10.2022 – 13.11.2022 година, по отношение на осъществяването на строително-монтажните работи на обект: „ Изграждане на нови и реорганизация на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи и уреди на гр. Сливен, включително водопроводи до и от ПСПВ и ограничения за успеваемост “, е основана краткотрайна организация на придвижването, която дава опция за напредването на жителите и гостите на гр. Сливен с минимални усложнения.

В региона на следните сектори и улици е основана краткотрайна организация на придвижването и са вероятни спирания във водоподаването:
Строителни действия по водопроводната мрежа:Главен клон II висока зона (1) по бул. „ Тракия “;Клон 166 висока зона по бул. „ Тракия “;Главен клон I междинна зона „ Хамамбаир “;Главен клон VI междинна зона бул. „ Цар Симеон “;Главен клон II висока зона (3) секване на р. Асеновска.Строителни действия по канализационната мрежа на Главен клон X по бул. „ Христо Ботев “.Пътно-възстановителни СМР:по бул. „ Цар Симеон “;по ул. „ Индустриална “;по ул. „ Владислав Очков “.
Строително-монтажните работи са по отношение на осъществяването на план „ Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент поданици, попадащи в обсега на обособената територия  на „ Водоснабдяване и Канализация – Сливен “ ООД “, процедура № BG16M1OP002-1.016 “Изграждане на ВиК инфраструктура “, финансиран от Оперативна стратегия „ Околна среда “ 2014-2020, съфинансиран от Европейския съюз посредством Кохезионен фонд.

„ Водоснабдяване и Канализация – Сливен „ ООД се извинява на своите консуматори за породеното стеснение.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР