Водолей Водолеят е забавен и вълнуващ в леглото. Приема секса

...
Водолей Водолеят е забавен и вълнуващ в леглото. Приема секса
Коментари Харесай

Как прави секс всяка зодия

Водолей
Водолеят е занимателен и трогателен в леглото. Приема секса като игра и търси спонтанността в него. Често това, което най-вече го възбужда е секс небрежно. Страстта и романтиката не са изключително значими за Водолея. Не давайте воля на страстите си, когато сте сред чаршафите с представител на тази зодия, в противоположен случай може да се отегчат бързо от вас.

Риби
Рибите са мощно полови и сексът за тях е обвързван с дълбоката им психика. Те обожават да съблазняват сътрудниците си и в леглото залагат на физическата страна на секса. Бъдете широко-скроени, когато вършиме секс с представител на тази зодия, защото е мощно евентуално сътрудникът ви да изиска да играете функции. Няма да бъдете разочаровани. Рибите ще се погрижат да ви хареса и то доста.

Овен
Овните обичат да са преобладаващата страна в секса и постоянно желаят да са от горната страна. Ще поемат надзор върху акта и ще бъдат бързи и безкомпромисни. Бъдете подготвени за малко по-груба игра, тъй като това е тяхната обичана страна от секса.

Телец
Телците са буйни любовници. Те не са доста изобретателни в леглото, само че компенсират за това със буен секс. Харесва им половият акт да е муден, само че доста изчерпателен. Издръжливи са, тъй че няма да ви оставят на мира до сутринта.

Близнаци
Близнаците са огромни фенове на секса и са подготвени да вършат на всички места и когато и да е, когато пожелаете. Трудно обаче ще им смогнете. Те желаят непрекъснато да пробват нови неща, с цел да им бъде забавно. Ако не можете да бъдете изобретателни в леглото, не си губете времето с Близнаци, нито губете тяхното с вас.

Рак
Раците са доста чувствени любовници. Обичат да задоволяват всичките си сетива. Ще възпламенят свещи, ще разхвърлят розови цветчета, ще ви нервират с безупречна и доста сладострастна любовна игра, която ще докара до още по-сладострастен секс.

Лъв
Лъвовете са буйни любовници, които обичат бавния секс. Обичат да допират и да бъдат докосвани. Масажът при тях играе значима роля в любовната игра. Може да не обичат разнообразието, само че са най-хубавите в това, което вършат и няма да ви оставят незадоволени.

Дева
Девите са по-резервирани и не си падат по секса за една нощ. Трябва да сте търпеливи с Девите. Времето, което им посветите обаче ще си заслужава крайния резултат.

Везни
Сексът с Везните е като сбъдната фантазия. Той е омагьосващ и трогателен, съвсем като на филм. Те не обичат замърсен и фалшив секс. Не очаквайте да скочат на задната седалка на колата ви с подготвеност за завършения – това няма да се случи.

Скорпион
Скорпионите са най-сексуалния зодиакален знак. Те са ненаситни любовници. Сексът с тях е извънредно буен и натоварен като прекарване. Едва ли ще забравите секса със Скорпион.

Стрелец
Стрелците са вълнуващи и подготвени на завършения любовници. С тях като нищо да се случи по този начин, че вършиме секс на плажа, на покрива на някоя постройка, само че рядко в личното ви легло. Живеят за момента и нормално връзките им се лимитират до секс за една нощ. Способни са на обич и реципрочност, само че за това би трябвало да намерят верния човек и да са в действителност доста влюбени.

Козирог
Сексът с Козирог е трогателен и нескончаем. Те са доста издръжливи и могат да ви държат будни с часове. Не си падат по шантавите пози, само че това, което вършат с тялото си и с вас е извънредно. Обичат да са влюбени, по тази причина сексът за една нощ отпада. Трябва да изградите постоянна връзка, преди да спечелите доверието на Козирозите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР