Водният план на Риши Сунак за Руанда е изправен пред

...
Водният план на Риши Сунак за Руанда е изправен пред
Коментари Харесай

Риши Сунак претърпява нови поражения относно плана за Руанда, тъй като партньорите отказват да отстъпят

Водният проект на Риши Сунак за Руанда е изправен пред нови забавяния, откакто сътрудниците нанесоха две провали на държавното управление довечера.

Партньорите отхвърлиха апелите за спиране парламентарната невъзможност и гласоподава за опит за освобождение на афганистанските преводачи от противоречивия проект с 247 гласа „ за “ против 195 „ срещу “, болшинство 52 „ срещу “. Правителството също беше победено с 245 гласа „ за “ против 208 „ срещу “, болшинство 37 „ срещу “, при условие източноафриканската страна да не бъде третирана като безвредни, до момента в който обещаните отбрани не са налице.

Това значи ново закъснение на обезверените опити на министър-председателя да прокара законопроекта за сигурността на Руанда през Народното събрание, защото в този момент законодателството ще би трябвало да бъде върнато в Камарата на общините в понеделник. Законопроектът има за цел да преодолее правните спънки пред дълго отлагания проект на торите да дават на търсещите леговище еднопосочен билет до Руанда в опит да спре броя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР