Водните зодии в астрологията са Рак, Скорпион и Риби. Представителите

...
Водните зодии в астрологията са Рак, Скорпион и Риби. Представителите
Коментари Харесай

Силата на водните зодии

Водните зодии в астрологията са Рак, Скорпион и Риби. Представителите на тези зодии са доста прочувствени, а също по този начин имат сонар за четене на настроенията на хората. Това им дава преимуществото да демонстрират особена сензитивност в връзките си с близките.

Те знаят по кое време да демонстрират топлота, както и по кое време да я спестят. В негативна позиция, когато подобен човек е енергиен върколак, той е съвършен в това си занятие, защото може да манипулира и източва безпроблемно всеки.

Бидейки толкоз прочувствени, представителите на водните зодии са също по този начин изложени на рискът да поемат „ вибрациите ” на близките. При тях е наложителна по-усърдна работа за опазване на персоналното пространство и неговите граници.

Мотото на представителите на зодия Риби е – „ Аз имам вяра! ”. Отличават се с мистериозност, интуитивни са, плахи и чувствителни. Намират се под въздействието на две планети - Нептун и Юпитер. Първата е причина за безпокойството, тайнственото ентусиазъм, ясновидските сънища, емоционалността на хората от този знак, а Юпитер дава на Рибите вътрешен глас, мъдрост и богобоязливост.

 Зодия Рак

Зад привидното им успокоение се крият несъгласия и неустановеност, те постоянно наподобяват изтощени и тъжни. От друга страна рибите са знак на човешката любов, стигаща до всеотдайност. Не поемат отговорност и постоянно пренебрегват вярната си вътрешен глас. Проницателни, те обичат удоволствията, само че постоянно знаят границата.

 Зодия Скорпион

„ Аз искам! ” е мотото на Скорпион. Подвластни на Марс и Плутон, те се отличават с невероятен темперамент, храброст, интуитивност. Прикрито властни са. При тях се получава борба на водния знак с ръководещите го планети. Това го прави доста комплициран, с огромна духовна мощ и огромна просветеност. Също по този начин обаче е и мощно раздразним, най- към този момент към себе си. Непредвидим в решенията и дейностите си.

Рак - „ Аз усещам! ”. Подвластен на Луната, ракът е с доста сложен темперамент, извънредно помнещ, с възприятие за комизъм. Паралелно с това е и раздразним, загадъчен, и е огромен егоцентрик. Той е може би най-странният знак в зодиака.

Това е подбудено от другите етапи на ръководещата го Луна, повелителка на естествените сили. Ракът е нервозен и непроницателен, променлив и инатлив. Въпреки това те постоянно печелят предразположението на хора, които да ги закрилят. Обожават водата и търсят всякакъв допир с нея - тя е извор на тяхната мощ.

Водните зодии са покровителствани от доста могъща буря и тяхната мощ е съизмерима точно с нея.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР