Водните знаци са Рак, Скорпион и Риби. В тяхната скала

...
Водните знаци са Рак, Скорпион и Риби. В тяхната скала
Коментари Харесай

Особености на водните зодии

Водните знаци са Рак, Скорпион и Риби. В тяхната канара на полезности, възприятията и настроенията са най-важни. Основните им характерности са сензитивност, емоционализъм, индивидуалност и неспецифичност.
Характерни черти: сензитивност, емоционалност, голямо въображение, флегматизъм, дарба да се плануват събития и дейности на други хора, да се заобикалят спорове, самообладание, съпричастност, добрина.
 Силни и смели зодии, подготвени да вършат в действителност съществени неща Силни и смели зодии, подготвени да вършат в действителност съществени неща
Звездите и планетите, ситуирани в избрани облици сега на раждането на индивида, се отразяват в неговите външни и вътрешни данни...
Водата може да бъде освежаваща като планински поток или тъмна и мистериозна като дълбините на океана. Елементът на водата се схваща елементарно, тъй като е предразположен на оформяне. Съвсем същата, както в тази ситуация на съд или басейн - водата приема формата, сякаш, принудена от контейнера, в който се намира. Разбира се, водата също може да аргументи огромни вреди - когато има наводняване, което преодолява всички бариери, да вземем за пример.
Елементът на водата съставлява вътрешен глас и прочувствени аспекти, защото съществува в разнообразни положения на централизация. Водата може да бъде течна и променлива или твърда като лед. Също по този начин може да се изпари във въздуха и да се трансформира в облаци. Така че водата е извънредно комплициран детайл. Парадоксално, само че може да се появи на всички места и под всякаква форма.
Водните знаци са най-емоционалните в цялата зодия. Водата тече надолу, намира пукнатини и прониква надълбоко във всяко нещо, като го изследва и проучва. Символично става дума за непознатите страсти на човешката душeвност. Водата е освен от значително значение за живота и покрива целия свят, само че също по този начин има максимален дял във всички живи същества. Например, тялото на възрастен човек се състои от 60-70 % вода. В случай на дете това е даже повече - 75 %, а при новородено водата е повече от 80 % от телесното тегло. Много, нали?
Тъй като водата се намира във всичко и на всички места, водните зодии имат гений за другарство и поддържане на положителни връзки с другите. Те елементарно схващат претекстовете и потребностите на хората (животните също). Това прави водните знаци извънредно съпричастни, грижовни и потребни. За страдание те също са извънредно уязвими, тъй че елементарно могат да бъдат засегнати.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР