Водните знаци са едни от най-емоционалните в зодиака. Гледат на

...
Водните знаци са едни от най-емоционалните в зодиака. Гледат на
Коментари Харесай

9 грешки в любовта, които представителите на зодия Риби правят

Водните знаци са едни от най-емоционалните в зодиака. Гледат на своите връзки с доста надълбоко чувство и възприятие. За тях няма просто връзка, за тях е всичко или нищо. Те могат да ви съчувстват и да съпреживяват болката ви. Накратко казано, тези знаци знаят какво изпитвате в сложни моменти. Но точно тъй като са толкоз прочувствени, Рибите позволяват основни неточности в любовта. Ето и какви са те:

Прекрачват границите

Рибите не осъзнават по кое време прекрачват границите. Те вършат всичко в името на положителното, само че от време на време не се усещат. Дали в любовта или в другарските връзки, те са склонни доста бързо да навлязат в интимния свят на другия, без да го осъзнават.

Не живеят в действителността

Те живеят в собствен свят. Представите и мислите им доста постоянно нямат нищо общо с действителността. Това е подбудено от Нептун, планетата на мечтателството. В желанието си все да са във фантазиите си, Рибите постоянно не преценят нещата в любовта. Това води и до разочарованията им.

Не постоянно са опора

Рибите са спонтанни и се пускат по течението, без да му мислят доста. Това е несигурно държание за техните сътрудници и доста постоянно ги карат да си мислят, че не може да им се има доверие.

Лутат се

Те се влюбват бързо, само че също и толкоз бързо охладняват. Това действително им пречи да създадат вярната преценка и в това блуждаене даже могат да пропуснат щастието. Емоциите им не могат да ги оставят да създадат действителна преценка.

Не влагат усеща в думите си

Много постоянно рибите приказват едно, а вършат друго. Това им основава проблеми, защото сътрудниците им ги мислят за прекомерно вятърничави и не може да им се разчита. Те не влагат усеща в думите си и това им навлича единствено проблеми.

Прекалено чувствителни

И това ги прави елементарно раними. Лесно се нараняват, а по-късно и мъчно се възвръщат. След следващото си пострадване, те не са подготвени за нова връзка и прекарват в самотност дълго време.

Променят се в името на колегата

Често Рибите не помнят за себе си. Променят се поради колегата и това води до тяхното обезличаване и злощастие. Те желаят най-хубавото за своята половинка, само че не осъзнават, че се нараняват.

Идеалисти

Вярват, че всичко ще е цветя и рози. Не могат да одобряват, че нещата не постоянно се случват, както желаят. Докато не одобряват, че не всичко е приказка, то ще има да страдат дълго време.

Бягат от проблеми

Рибите обичат да са сами и да прекарват време със себе си. Те са затворени и на моменти в действителност не можете да ги разберете. Склонни са да избягат от казуса и да се върнат, когато бурята отмине, вместо да седнат и да поговорят с казуса. Поради това сътрудниците им страдат и постоянно приключват връзката.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР