Водните знаци - Риби, Рак, Скорпион Тези знаци най-често сънуват

...
Водните знаци - Риби, Рак, Скорпион Тези знаци най-често сънуват
Коментари Харесай

Всички Ги Имаме, Но Не Подозираме! Ето Кой Е Пророческият Сън На Всяка Една Зодия!

Водните знаци - Риби, Рак, Скорпион

Тези знаци най-често сънуват оракулски сънища. При Рибите сънят е обвързван с деца или с хазарт. Например, в случай че Риба сънува, че печели от лотарията, то нищо чудно след броени дни да получи непредвидена сума пари. Но в случай че сънува, че губи в казиното, би трябвало да се пази от кражба или недомислени разходи. Ако пък сънува щастливо дете, това е знак за предсоятщи приятни събития. Ако детето плаче, значи да внимава с държанието си към околните. Може би ги наранява повече, в сравнение с допуска.

При Рака сънят е обвързван с екскурзия или далечни земи и съвсем постоянно е на шанс. Трябва да се тормози, в случай че въпросната екскурзия е рискова или нещо все не е по проект. Тогава да не подхваща пътувания или нови инициативи.

А при Скорпионът пророческия сън е обвързван с изпит, кариера или гласове. Ако Скорпион се яви на изпит на сън нормално е знак, че скоро му следва извънредно значимо събитие. Ако сънува, че го покачват или го поздравяват в службата, значи нищо чудно точно това да се случи. И противоположното – рецензии в службата на сън са опасност за уволняване нескрито. Ако пък сънува ангели или чува чужд глас в съня си, се счита, че това в действителност е неговият страж, който се пробва да му каже нещо.

Въздушните знаци – Близнаци, Везни, Водолей

Представителите на тези зодии никога не трябва да подценяват сънища, свързани с човешките взаимоотношения и просвета. Пророческите сънища на Везните и Близнаците са свързани с връзките. Ако сънуват свада с обичания, е прекомерно евентуално още на идващия ден съществено да се скарат. Ако сънуват невярност, това нормално значи, че те самите са се държали неприятно с половинката си. Ако пък сънуват щастливи връзки, значи точно такива ги чакат. Дори могат да сънуват идна среща с обичан човек. Те постоянно сънуват по какъв начин по телефона (или на вратата) звъни някой и като отворят очи, той след секунди в действителност звъни.

Водолеите сънуват оракулски сънища, свързани с науката. Много постоянно вършат някакво огромно изобретение точно в съня си. Ражда им се велика концепция, която не са съумели да измислят нескрито. И съветът към тях е наложително да я осъществят! Ако, обаче, в съня си се чудят и мъчат върху нещо научно – примерно да запаметят урок, да поправят апарат, да им се получи лабораторният опит или нещо сходно, да знаят, че ще срещнат компликации при осъществяване на проектите си.

Огнените знаци – Овен, Лъв, Стрелец

Тези знаци са способни да пророкуват насън събития от международен мащаб. Често сънуват себе си като обект на боготворене от страна на противоположния пол, само че това не са пророческите им сънища. И за трите зодии пророческите сънища имат едно предписание – този, който сънува, да е в ролята на крал, военачалник, политик или друга значима звезда. Яви ли им се подобен сън, най-добре на сутринта да си го запишат. И след това деликатно да обмислят всяко деяние и решение, взето на сън, до какво е довело, както и какви биха били претекстовете за вземането му. Защото нескрито ги чака нещо сходно – да попаднат в обстановка на значими избори и решения, които доста ще си наподобяват с тези в съня.

При Лъва, оракулски също е сънят, в който има ярка светлина или някакъв извънредно бляскав предмет.

Земните знаци – Телец, Дева, Козирог

Те доста рядко имат оракулски сънища а и постоянно не помнят дали въобще са сънували. Но откакто прочетат идващите редове, може би ще извърнат особено внимание на пророческите си сънища и ще ги запомнят.

Телецът има дарбата да планува триумфите си. Затова дано не омаловажава сънища, в които има монети или звън на монети. Това е знак, че ще му се отдаде опция за облага, която не трябва да изпуска.

При Девата и Козирогът пророческите сънища са свързани с някаква домакинска работа или чистотата в дома им. Например сънуват, че подът в хола е ужасно замърсен. Това е знак, че са се захванали с нещо, което няма да докара до положително. И противоположното – в случай че сънуват, че домът им е топъл и чист, значи ги чакат дни на благополучие и обич. Ако пък сънуват, че мият съд, само че той си стои замърсен, значи ги чака проблем, който ще отнеме много време и старания, до момента в който се позволи.

Разбира се, постоянно имайте поради, че сънят ви може да пресъздава и някакви вътрешни страхове и алтернативи. Затова преди да го обвържете с бъдещето, помислете дали в действителност не ви дава отговори за нещо, което ви вълнува сега и което ви е боязън да признаете./struma.bg
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР