Водната криза в Перник като нищо може да засегне и

...
Водната криза в Перник като нищо може да засегне и
Коментари Харесай

СНИМКИ от язовирите „Върбешки“ и „Жребчево“ взривиха мрежата

Водната рецесия в Перник като нищо може да засегне и други български градове. Преди дни се появиха забавни фотоси от язовир „ Суходол “, които посочваха какво се случва там.

Малко по-късно снимки разкриха мащабите на водната рецесия в останало от язовир „ Студена “ .

Днес пък министър председателят Бойко Борисов и министрите взеха решение за рецесията в Перник , а ден преди този момент посредством разпити и показания стана ясно по какъв начин е бил източен язовир „ Студена “ .

Сега обаче фотоси от язовир „ Върбешки “, който се намира в община Мездра, област Враца, взривиха мрежата.

Фотосите, направени от мъж, представяйки се с името „ Горд Армеец “, бяха публикувани във фейсбук групата „ Видяно в България “.

От тях ясно се вижда по какъв начин водоемът е съвсем пресушен.











„ Язовир "Върбешки " община Мездра, област Враца.

Така наподобява сега язовирът, на който съм отгледан като дребен, в който съм се къпал безчет пъти, само че за жалост, източването му продължава и напълно скоро няма да има никаква вода, а по-скоро ще стане пустота, като че ли язовир не е имало. Ако мислите, че язовир "Студена ", който се намира в област Перник няма вода, то язовир "Върбешки " е пъти по-зле от него. Оставям мненията на Вас!

Причината за източването на язовира не я знам “, написа мъжът, който показа фотосите.


В мненията под поста му се появих притеснителна фотография и от язовир „ Жребчева “.

„ Язовир „ Жребчево “ от 3 януари! И не, не е КОЛАЖ! От 28 области 17 са застрашени от безводие! “, написа Мирослава Барамова, която показа фотографията.

Под фотосите им се изляха куп притеснителни мнения за бъдещето на водоемите в България и безводието, засегнало няколко хиляди хора.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР