Водната криза в няколко български града е била обсъдена между

...
Водната криза в няколко български града е била обсъдена между
Коментари Харесай

Радев иска помощ от Израел за водната криза

Водната рецесия в няколко български града е била разисквана сред президентите Румен Радев и Реувен Ривлин, които организираха среща в Йерусалим. Радев е на посещаване в Израел за присъединяване във възпоменателната гала във връзка отбелязването на 75-ата годишнина от освобождението на Освиенцим и Деня за възпоменание на Холокоста, оповестиха от пресслужбата на президента.

Радев изразил интереса на страната ни към опита на Израел в потреблението и опазването на водните запаси. Президентът Ривлин разяснява достиженията на Израел в тази сфера и изрази подготвеност специалисти от Израел да оказват помощ на България.

Водната рецесия в България е била измежду тематиките на срещата на президента Румен Радев и с ръководителя на Кнесета Юли-Йоел Еделщайн, а в сряда българският държавен глава ще посети компанията, която ръководи водните запаси и отпадъците на Йерусалим.

На срещата на двамата президенети са били разисквани още партньорство в нововъведенията и сигурността. Радев изразил вяра, че в скоро време ще бъде извършено третото взаимно съвещание на държавните управления на двете страни, на което да бъдат избрани съответни планове от съвместен интерес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР