Водната криза беше опакована така, че да изглежда обосновано общонационална,

...
Водната криза беше опакована така, че да изглежда обосновано общонационална,
Коментари Харесай

ВМРО: Не бива да неглижираме протестите на малкия и средния бизнес

Водната рецесия беше " опакована " по този начин, че да наподобява обосновано общонационална, съобщи депутатът от Вътрешна македонска революционна организация доцент Милен Михов пред телевизия ON AIR.

По-рано през днешния ден вотът на съмнение към държавното управление, импортиран от Българска социалистическа партия поради неуспеха в политиката на околната среда и водите, предстоящо беше отритнат . Против държавното управление гласоподаваха единствено депутатите от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, от " Воля " се въздържаха, а самостоятелните поддържаха ръководещите от ГЕРБ и Оперативна програма.

Социалистите упрекнаха ръководещите, че не са подхванали по-рано ограничения за бедственото състояние с водата в Перник.

В хода на дебата са се чули и истините, съгласно него.
 И четвъртият избор на съмнение не смъкна Борисов от власт Обновена
И четвъртият избор на съмнение не смъкна Борисов от власт

За събарянето на властта гласоподаваха 102 депутати от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи

" България изнася 10 пъти повече вторични първични материали в сравнение с внася. Битовият боклук в България през 2012 година не се рециклира изобщо 0%, тази година ще бъде рециклиран 50% ", съобщи депутатът във връзка тематиката за противозаконния отпадък в България.

Той добави, че няма тежки индустриални замърсители в България, които да са под контрола на страната.

Не можем да приемем устрема да се окачестви екологическата обстановка в България като катастрофична на фона на Европа, означи той.

Протестите на дребния и междинния бизнес не трябва да бъдат неглижирани, разяснява Михов.

" Има избран аргумент в техните претенции, избрани неща, които стигат границите на рационалното. Този блян за доста тежък надзор върху бизнеса е нещо положително за огромните компании, само че не и за дребния и междинния бизнес. Отлагането на тази наредбата е нещо, което е положително и би трябвало да се работи в тази посока ", твърди депутатът.

Според него смяната на Данък добавена стойност е нещо доста значимо . Това визира въпроса за диференцирането на Данък добавена стойност.

" Там могат да се наредят на опашката доста други сектори и тогава влизаме в един доста огромен спор. Тяхното искане по този въпрос е мъчно да бъде реализирано ", уточни Михов. Той добави, че си дават сметка, че са се заели с една позиция, че данъчните ставки няма да се пипат, само че това не значи, че не би трябвало да се приказва за това.

" Темата е доста дискусионна. Протестът беше употребен от доста парламентарни и извънпарламентарни партии ", добави той.

Относно измененията в изборния кодекс депутатът съобщи, че е нужен доста прям, професионален и обществен спор по тематиката.

" Промените би трябвало да бъдат в такова качество, че да убедят хората, че има смисъл да гласоподават. Доверието в политиците минава през доверие в изборите ", сподели още националният представител.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР