“Водим преговори с 2-ма чужденци и в рамките на 10-ина

...
“Водим преговори с 2-ма чужденци и в рамките на 10-ина
Коментари Харесай

Президентът на Черно море: Водим преговори с двама чужденци

“Водим договаряния с 2-ма чужденци и в границите на 10-ина дни чакам да сключим контракти с тях. Това разгласи президентът на Волейболен клуб Черно море (Варна) Красимир Илиев.

" Летвата в родното състезание към този момент е много висока, и в случай че желаеме да бъдем конкурентни би трябвало да притеглим положителни волейболисти. Реално, селекцията я започнахме още през втория полусезон. Имахме опция да се срещнем с качествата на към 30-ина чужденци. Решението, на кого да се спре е на старши треньора Пламен Христов. Напреднали са договарянията ни с централен блокировач и диагонал. Идеята на клуба постоянно е била да вършим сплав от опит и младост, с цел да продължим да се развиваме ", разяснява Илиев.
 Миро Градинаров се връща вкъщи Миро Градинаров се връща вкъщи
" Използвам опцията да поздравя нашите момчета от юношеския тим U20, които през миналата седмица станаха вицешампиони. Гледахме срещите им от финалите. Може да им се сложи една доста добра оценка, дори отлична. Момчетата се убедиха сами, че с труд и себераздаване, резултатите идват. През новия сезон, огромна част от тях ще намерят място и в представителния тим. " Черно море " постоянно е давал късмет на своите фрагменти, тъй като това е клубна политика ", добави Илиев.

  " Селекцията е отворен развой, тъй че с изключение на двамата чужденци, доста е евентуално да притеглим състезатели и на други постове ", заключи най-дългогодишният клубен президент в България.
 Черно море си върна либеро Черно море си върна либеро
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР