Водих разговори с депутатите от ГЕРБ и съм ги помолил,

...
Водих разговори с депутатите от ГЕРБ и съм ги помолил,
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ дава зелена светлина за РСМ и Албания

Водих диалози с депутатите от ГЕРБ и съм ги помолил, в случай че ми имат вяра да поддържат предложение в случай че се осмели този страхливец и измамник Петков, ще има 59 депутата поддръжка и зелена светлина на РСМ и Албания, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Да си свика незабавно Министерски съвет, да даде предложение, да пристигна в Народно събрание, добави Борисов.

Вярвам на Макрон, имам вяра на Европейски Съюз. Всичко положително в България идва от Европейски Съюз. В момента Европейски Съюз и НАТО желаят разширение със Западните Балкани. ГЕРБ стартира този развой. Петков ще отиде на Съвета на Европейски Съюз и ще съобщи, че някой му пречи. Петков ще се крие и опасява, до момента в който ГЕРБ не свършат работата. Ние знаем да си гледаме работата. Френското председателство е направило най-хубавата рамка и по-добра не може да се направи, съобщи водачът на ГЕРБ.

Борисов акцентира, че настоящето държавно управление не е направило нищо във връзка с Протокола, който е неразделна част от френското предложение. Той разясни, че този Протокол към момента не е подписан.

Петков си разрешава да лъже в Брюксел, че ГЕРБ му пречи, че министърката на Слави Трифонов му пречи и че който не е с него е мафия, сподели Борисов. Не се опасявай, ела в Народното събрание, обърна се Борисов към Петков. Това е най-хубавото решение за България, Балканите и Европейски Съюз. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР