Водещото китайско предприятие в областта на клонирането Sinogene е готово

...
Водещото китайско предприятие в областта на клонирането Sinogene е готово
Коментари Харесай

Китай предлага на Русия заедно да клонират животни

Водещото китайско дружество в региона на клонирането Sinogene е готово дружно с Русия да стартира планове по основаването на домашни животни, показа заместник-главният шеф на компанията Ван Инин, предава Russia Beyond.

" Заинтересовани сме от съдействие с съветската страна. Компаниите на Русия могат да ни изложат визията си и е допустимо да намерим допирни точки, да забележим вероятностите на взаимно допълващото се съдействие, а след разговор да пристъпим към взаимоотношение по разнообразни посоки ", цитира ТАСС думите на Уан Инин.

Според него Sinogene непрекъснато поставя старания за подсигуряване на мащабите на научно-изследователската активност.

" Надявам се, че в бъдеще ще реализираме още по-значителен прогрес. Мисля, че ще успеем да понижим разноските и да предоставим на пазара още по-достъпни услуги по клониране на животни ", добави той.

Както акцентира Уан Инин, пред управлението на компанията стои задачата да задействат оборудването за основаването на допустимо най-големи количества клонинги.

" Sinogene се стреми да обхване със своите технологии още повече сфери на практическо приложение. Стараем се да донесем изгода както на хората, по този начин и на домашните животни ", сподели той.

Както напомня " Взгляд ", на 23 август в обществените мрежи се появи видео с първото в света клонирано коте. За сполучливия опит заяви китайската компания Sinogene Biotechnology. Интернет потребителите се възхитиха от котето на име Гарлик (досл. Чесън) и му пожелаха положително здраве.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР