Водещото информационно-музикално радио bTV Radio и най-голямата музикална радио верига

...
Водещото информационно-музикално радио bTV Radio и най-голямата музикална радио верига
Коментари Харесай

bTV Radio Group с две нови честоти

Водещото информационно-музикално радио bTV Radio и най-голямата музикална радио верига в страната - радио N-JOY уголемяват обсега си с нови честоти на лъчение.

От есента жителите на град Русе ще могат да наблюдават bTV Radio с вести на всеки час, настоящи излъчвания и съвременно музикално звучене на периодичност 88.9 MHz. Освен наличие от ефира на bTV, програмата на bTV Radio предлага и две авторски излъчвания - „ За града “ и „ Важното, казано на глас “, в които водещите Диана Хаджийска, Лили Ангелова и Светослав Николов показват най-актуалните тематики в осведомителния поток със събеседници онлайн в студиото. Това е деветата периодичност, на която ще се слуша bTV Radio, с изключение на на досегашните за София, Бургас, Велико Търново, Свищов, Силистра Кърджали, Горна Оряховица и Велинград.
bTV Radio към този момент и във Велинград Все повече слушатели ще могат да наблюдават програмата на bTV Radio в България
Съветът за електронни медии завърши състезанието и за радиочестота в град Приморско , където към този момент ще звучи водачът в националния ефир – радио N-JOY. Феновете могат да слушат обичаното си радио в над 50 града в цялата страна, и по целия път от София до Южното Черноморие. Новата периодичност, на която феновете на най-горещите шлагери и най-забавните водещи ще могат да наблюдават програмата на радио N-JOY в Приморско от есента е 100.6 MHz.

Програмата на N-JOY предлага и неповторими награди, доста пресен комизъм и обезпечено положително въодушевление.

bTV Radio и радио N-JOY са част от портфолиото на bTV Radio Group, дружно с радиата Z-Rock, Jazz FM и Classic FM.

Можете да следите програмата на bTV Radio и радио N-JOY също и онлайн. Следете ни и във Facebook на https://www.facebook.com/btvradio/ и https://www.facebook.com/RadioNJOYBulgaria където можете да гледате и изявленията с гостите на bTV Radio.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР