Водещото експо за квалифицирани кадри Career Show 2020 става хибридно

...
Водещото експо за квалифицирани кадри Career Show 2020 става хибридно
Коментари Харесай

Водещото кариерно експо Career Show 2020 става хибридно

Водещото експо за квалифицирани фрагменти Career Show 2020 става хибридно и изненадва търсещите и предлагащите работа тази година. Организаторите развиха формáта като по този начин ще проведат две събития - физическо ревю на 24 ноември 2020 година в зала Арена Армеец, а на 25 ноември провеждат онлайн събитие.

На 24 ноември в зала Арена Армеец 3000 квалифицирани претенденти ще се срещнат с 200 компании. На повърхност от над 4 дка, всички ограничения за сигурност, 4 отворени подиуми за лекции и уъркшопи - събитието ще бъде мост за кариерно развиване и през тази година.

Онлайн експото на 25 ноември ще събере едни от най-хубавите компании у нас с над 2000 участника от цяла България и Европа. Хибридното събитие не е просто комбиниране на физическо събитие с онлайн лъчение онлайн. Технологията, която ще се употребява в онлайн частта на Career Show 2020 ще даде на участниците дейно и изцяло друго решение. Това ще се случи посредством съвременна система за “matchmaking” от ново потомство, варианти за в детайли пречистване по критерии на участниците и авансово уговорени персонални видео изявленията.



"Винаги се стремим да мислим най-малко една крачка напред, а в обстановка като днешната това е повече от наложително. Високите технологии са прелестен инструмент, който оказва помощ значително на редица събития да се трансфорат в нещо невиждано. Хибридният формат на Career Show 2020 дава опция да се включат участници от цяла България, както и такива отвън страната ", споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Хибридният модел на Career Show 2020 е инвестиция в възстановяване на икономическата среда и заетостта, наранени мощно по време на рецесията. Проектът получава поддръжка от редица държавни и бизнес институции, които предизвикват новаторските практики за свързване на работодателите с квалифицирани фрагменти у нас.

"В момента има високи равнища на безработицата, само че бизнесът от своя страна не стопира да търси експерти в разнообразни сфери. Хибридният формат на Career Show е крачката, която планирахме да предприемем в някое от идващите издания на експото. Световните събития ни подтикнаха по-рано да изпълним проектите си. Така даваме опция на още повече хора да се включат и онлайн, а в това време резервираме опцията да се взе участие във физически събития с извънредно висока добавена стойност”, добавя още Симона.

Всеки искащ да се включи в събитието на 24 ноември в зала Арена Армеец и на 25 ноември онлайн - може да се записва тук: https://careershow.bg/

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР