Водещият Стойчо Керев се завръща в национален ефир със своята

...
Водещият Стойчо Керев се завръща в национален ефир със своята
Коментари Харесай

Стойчо Керев се връща на екран с „Новото познание“

Водещият Стойчо Керев се завръща в народен ефир със своята запазена марка – излъчвания за просвета и мистичност. Проектът, който оглавява в този момент се споделя „ Новото знание “ и от края на месец януари ще се излъчва всяка неделя от 18:30 ч по БНТ2.

Всеки от епизодите ще показва разнообразни гледни точки за произхода на индивида, неразказвани обстоятелства и малко известни хипотези за разнообразни исторически събития.

В студиото ще гостуват едни от най-големите специалисти у нас и в чужбина. Проектът ще запознае феновете с отдадени персони, с тайните на свободната сила и различни теории за човечеството от антични времена.

„ Българите са едни от най-духовните същности и е обикновено да имат нараснал интерес към такива тематики. Все по-често скриваното от очите на хората знание става обект на проучвания от разнообразни създатели. Днес мнозина се питат каква е повода да ни заблуждават разнообразни кръгове ръководещи света? Отговорът е повече от безапелационен - упражняването на власт. Масони, илюминати, сциентолози и представители на разнообразни секрети общества спорят за контрола над планетата ежедневно. Точно в този момент в тези последни дни хватката над мозъците на човечеството стартира да отслабва и невидимото става очевидно “, споделя Стойчо Керев – създател и водещ на предаването.

Той е прочут на телевизионните фенове от ефира на Българска национална телевизия. В публичната телевизия стартира работа с екипа на Емил Розов и починалата към този момент Алис Крайчева, които основават предаването „ Събота късен следобяд “. От 1996 година е и водещ на именития план на Кеворк Кеворкян „ Всяка неделя “. Завършил е Стопанския факултет на Великотърновския университет, специализирал е продуцентство и действен мениджмънт във Англия.

Авторският план на Стойчо Керев „ Новото знание “ започва през март 2016 година и бързо намира известност, а от 20 януари ще е в народен ефир.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР