Водещият сайт за бойни спортове и изкуства Boec.bg ще излъчва

...
Водещият сайт за бойни спортове и изкуства Boec.bg ще излъчва
Коментари Харесай

Първата професионална бойна гала вечер по кикбокс Senshi на живо в интернет

Водещият уебсайт за бойни спортове и изкуства Boec.bg ще излъчва онлайн първата по рода си професионална бойна церемония вечер по кикбокс Senshi. На 23 февруари, от 19,30 часа, на кръга в Двореца на културата и спорта във Варна ще се изправят едни от най-хубавите бойци на Балканите.

Цялата професионална бойна церемония вечер ще се излъчва онлайн само в Boec.bg. Освен вълнуващите срещи потребителите на уеб страницата ще могат да проследят и специфични изявленията с най-големите кикбокс звезди на Балканите. Екипът на Boec.bg е подготвил и фрагменти от подготвителните зали, в които бойците се приготвят за специфичната церемония. Освен прогнози на треньорите, за почитателите на бойните спортове и изкуства ще могат да гледат и особено коментарно студио от Варна, в което спортният публицист от Boec.bg Борис Тонев ще предава онлайн за уеб страницата всичко, което се случва на кръга.

Зрителите на Bulgaria ON AIR също ще станат част от професионална бойна церемония вечер по кикбокс Senshi, с помощта на основния редактор на Boec.bg и водещ на едноименното предаване Десислава Джерманска. Тя ще наблюдава цялата бойна церемония и ще покаже на феновете какво се случва зад кулисите на Senshi. В предаването Boec.BG ще бъдат излъчени и разширени репортажи със звездите от първата по рода си професионална бойна церемония вечер по кикбокс.

Двете най-големи срещи на 23 февруари ще бъдат за Европейска и Интерконтинентална купа на WAKO PRO. Eдин от най-титулованите и опитни български състезатели по кикбокс Йордан Янков - Руския ще се изправи против македонеца Бобан Илиоски в категория до 81,400 кг. в жанр К1 за Европейската купа на WAKO PRO. Вълнуваща и доста оспорвана борба се обрисува да бъде тази за Интерконтиненталния приз на WAKO PRO сред международния първенец по кикбокс Християн Корунчев и един от най-титулованите сръбски бойци Никола Тодорович. Двете срещи за купите на WAKO PRO ще се играят в жанр K1, като състезателите ще имат общо 5 рунда от по 3 минути, с цел да завоюват влиятелните награди.

Тези и още доста забавни срещи, може да гледате онлайн, единствено на уеб страницата Boec.bg, на 23 февруари, от 19,30 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР