Водещият преговорите с ГЕРБ от страна на Продължаваме промяната -

...
Водещият преговорите с ГЕРБ от страна на Продължаваме промяната -
Коментари Харесай

Денков посочи кой министър от последния проектокабинет на ГЕРБ има място в правителство на новата коалиция

Водещият договарянията с ГЕРБ от страна на " Продължаваме промяната - Демократична България " Николай Денков уточни пред Би Ти Ви едно име от последния проектокабинет на ГЕРБ, който новата коалиция може да припознае и да включи в състава на вероятно свое държавно управление. Става въпрос за Драгомир Заков, който беше препоръчан за министър на външните работи Заков беше и министър на защитата в кабинета на Кирил Петков.

 Решението на Решението на " Продължаваме промяната - Демократична България " за кабинет: неизбежно, само че трудно

Денков по този начин и не отговори на въпроса дали и кои имена се разискват в " Продължаваме промяната - Демократична България " за бъдещо държавно управление. Той въпреки всичко сподели, че по време на диалозите са споменавани Кирил Петков, Асен Василев и Атанас Атанасов, само че не посочи за кои министерства.

" Виждам Асен Василев като министър на финансите. Кирил Петков пък има изключителни връзки на европейско равнище ", добави Николай Денков.

Той сподели още, че диалозите за имената в кабинет на " Продължаваме промяната - Демократична България " към този момент са почнали, само че са в доста начален етап. Първо, по думите му, би трябвало да се изготви обща управническа стратегия, която да се предложи на ГЕРБ. Ако от партията на Бойко Борисов имат забележки или свои оферти, то те ще се обсъдят и едвам по-късно ще се мисли за постовете, добави Денков.

 ГЕРБ и ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България " демонстрираха съгласие и за бюджета

Бившият учебен министър посочи, че е имало разискване в структурите на обединението, на което е решено, че в бъдещия кабинет би трябвало да има политически лица.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР