Водещият опроверга информацията, че се е подлагал на операция. Е,

...
Водещият опроверга информацията, че се е подлагал на операция. Е,
Коментари Харесай

Росен Петров Най-Накрая Разкри Истината За Носа Си! Ето Неговото Признание!

Водещият опроверга информацията, че се е подлагал на интервенция. „ Е, какъв брой пъти ме „ оперираха “ към този момент? Не, не съм се оперирал! “, безапелационен е Росен Петров, написа pik.bg. „ Промяната на визията ми се дължи на това, че отслабнах фрапантно. Пак съм си толкоз противен, само че най-малко се очовечих “, реагира на новината с типичното си възприятие за комизъм някогашният народен представител.

Независимо от професионалните си задължения, той спортува всеки ден, като редува фитнеса със занимания по бокс. Благодарение на постоянството, усърдните тренировки и най-много на волята му, Петров е измършавял със забележителните 30 кг.

„ Постигнах този резултат за към 5 години. През 2013-та бях доста напълнял, по тази причина се взех в ръце. Статията за тази интервенция излиза към този момент два пъти. Но, отново ви споделям, не съм се оперирал в клиниката в Париж с Мадона, това ми звучи малко необикновено за човек от България “, прецизира още един път водещият за разпространилия се слух през последните дни.

Припомняме, че носът на Росен Петров е с тежка контузия в резултат на удар. Бившият народен представител в действителност се е оперирал, само че истината е, че не в Париж. Интервенцията се е състояла преди време, съвсем незабавно след травмата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР