Водещият опроверга информацията, че се е подлагал на операция. Е,

Водещият опроверга информацията, че се е подлагал на операция. Е, ...

Росен Петров Най-Накрая Разкри Истината За Носа Си! Ето Неговото Признание!.


Водещият опроверга информацията, че се е подлагал на операция. „Е, колко пъти ме „оперираха“ вече? Не, не съм се оперирал!“, категоричен е Росен Петров, пише pik.bg. „Промяната на визията ми се дължи на това, че отслабнах драстично. Пак съм си толкова грозен, но поне се очовечих“, реагира на новината с типичното си чувство за хумор бившият депутат.

Независимо от професионалните си ангажименти, той спортува всеки ден, като редува фитнеса със занимания по бокс. Благодарение на постоянството, усърдните тренировки и най-вече на волята му, Петров е отслабнал със завидните 30 кг.

„Постигнах този резултат за около 5 години. През 2013-та бях много напълнял, затова се взех в ръце. Статията за тази операция излиза вече два пъти. Но, пак ви казвам, не съм се оперирал в клиниката в Париж с Мадона, това ми звучи малко невероятно за човек от България“, уточнява още веднъж водещият за разпространилия се слух през последните дни.

Припомняме, че носът на Росен Петров е с тежка травма вследствие на удар. Бившият депутат наистина се е оперирал, но истината е, че не в Париж. Интервенцията се е състояла навремето, почти веднага след контузията.

Източник: bradva.bg