Водещият Николаос Цитиридис се завърна на екрана с намален екип.

...
Водещият Николаос Цитиридис се завърна на екрана с намален екип.
Коментари Харесай

Цитиридис остана без екип

Водещият Николаос Цитиридис се завърна на екрана с понижен екип. Преди да започва пролетния сезон на шоуто, част от редакторите сами са напуснали, а други са били съкратени и към този момент работят на други места.

Причините за рехавия състав е продължителността на предаването, което към този момент се излъчва вместо един, половин час преди късната емисия вести. Зрители се надяват този сезон на синьото диванче да сядат в действителност съумели българи с безупречна известност, тъй като предходната година Николаос стана обект на жестоки рецензии поради гocтите в предаването.

Тогава в шоуто се изявиха някогашният пандизчия Ванко 1, мил кралиците Елза Парини и Никол Бърборини (жени, облечени като мъже) и полуголата плеймейтка Биляна Василева-Пандора, пременена в садо-мазо колани, мрежести чорапогащи и лепенки на зърната.

 undefined

След тези изцепки обществените мрежи безусловно прегряха от възмутителни мнения, а хората се надпреварваха да изкажат отрицателното си мнение. Ако този сезон предаването не задържи феновете пред екраните и няма упования рейтинг, то ще остане в историята.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР