Водещият Ники Кънчев се натъжи от смъртта на вокалистката на

...
Водещият Ники Кънчев се натъжи от смъртта на вокалистката на
Коментари Харесай

Ники Кънчев разплака мрежата с тази история за щерка си СНИМКА

Водещият Ники Кънчев се натъжи от гибелта на вокалистката на "Роксет " Мари Фредриксен и описа история, обвързвана с дъщеря му.

Както БЛИЦ осведоми, именитата изпълнителка умря на 61-годишна възраст след дълго боледуване.

"Както и чаках през днешния ден е някакъв асансьор, нагоре и надолу...
Научавам, че през вчерашния ден е умряла Мари Фредриксен от "Роксет ", превъзходна жена, луксозна и нежна певица, равномерен и улавящ ритъма глас, вариращ в песните на Пер Гесле, другата половинка от шведския дует. След 17 годишна борба с рака, през вчерашния ден си е тръгнала.

На последния им концерт в зала "Арена Армеец " Мари аристократично седеше на столче, само че продължаваше да пее. Вече се знаеше за заболяването й, само че цялото й държание споделяше: Не ми пука, аз се боря за себе си, аз се боря да бъда по-дълго с вас...

Онази вечер щерка ми гледа като омагьосана за първи път "Хубава жена " и когато Джулия и Ричард се разделиха краткотрайно в края на кино лентата и Хубавата жена си потегли към действителния живот в лимузина за последно, зазвуча It must have been love, и дребната ми сподели: Аууу, каква прелестна ария.

Да, тати, тъкмо по този начин.....
Благодарим ти, Мари за песните и вдъхновението и за нас и за децата ни!!! ", просълзи мрежата Кънчев.

"Ники, няма по какъв начин по-добре да бъде написано... Няма какво да прибавя... Просълзи ме ", написа един от приятелите на водещия под поста.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР