Водещият на забавното предаване за двойки Един за друг по

...
Водещият на забавното предаване за двойки Един за друг по
Коментари Харесай

Овдовелият Емо Чолаков: Не се справям сам с децата ми!

Водещият на занимателното предаване за двойки „ Един за различен " по Нова телевизия мъчно се оправя самичък с двете си дъщери. В края на януари Емо Чолаков овдовя и два месеца след гибелта на брачната половинка си Кръстимира, към момента не е намерил сили да разяснява загубата й. Водещият на занимателното предаване за двойки „ Един за различен " по Нова телевизия мъчно се оправя самичък с двете си дъщери. В края на януари Емо Чолаков овдовя и два месеца след гибелта на брачната половинка си Кръстимира, към момента не е намерил сили да разяснява загубата й. В момента някогашният синоптик на Би Ти Ви бил и майка, и татко за двете си щерки – 14-годишната Ема и 4-годишната Дара. Задача, която се оказа много изтощителна за него.

Емо изплащал затлъстял ипотечен заем и с цел да подсигури на децата си всичко нужно, работел на две места по едно и също време. Водещият ги виждал рядко поради телевизионните си задължения и работата си на софийското летище, написа " Уикенд ". Въпреки фамилната покруса, Емо събрал сили да извърши уговорката си на водещ на любовното шоу. Покрай фотосите на фамилното риалити, нямал никакво свободно време и постоянно приключвал работния ден късно вечер. Затова помолил за помощ родителите си. Баба Диляна и дядо Тома безрезервно се грижели за внучките си. Самият Емо бил дълго чакано бебе, по тази причина възрастните хора с наслада взели девойките при себе си в Гоце Делчев. Голяма опора на гологлавия симпатяга в най-трудния миг в живота му била и сестра му Ирина. Тя обаче го подкрепяла най-вече морално, защото живеела със брачна половинка си и детето им в Пловдив.

Коварната диагноза рак на гърдата на 39-годишната му брачна половинка Кръстимира била открита инцидентно преди няколко години. Лечението сякаш вървяло добре, само че ненадейно положението й се влошило. Приели я в болница, с цел да я стабилизират, само че единствено няколко дни по-късно дамата на Емо издъхнала. Шокиращата вест сварила Чолаков изцяло неопитен. Макар че бил сломен от загубата й, когато получил офертата да се върне на дребния екран, той незабавно се съгласил. Така по-лесно щял да излезе от черната дупка, в която се намирал през последните месеци. Близките на чаровния водещ били мощно обезпокоени от това, което се случва с него от известно време. Наскоро по съвет на другари и родственици, Емо почнал да посещава известна столична психоложка. Специалистката по душевни терзания се опитвала да му помогне да пребори мрачните мисли. Това обаче се оказвало сложна работа.

Любовните истории на 10-те двойки в „ Един за различен ” непрекъснато го прибирали обратно към предишното му. Докато разказвали занимателни случки от запознанството си и взаимното си общуване, Чолаков се потапял в мемоари за своята първа среща с Кръстимира и общото им минало. Всъщност жена му e неговата учeничecкaтa любoв. Двамата се срещнали за първи път преди 20 години в дискотека в родния им Гоце Делчев. Красимира направила първата крачка, защото Емо бил много свенлив и считал, че по никакъв начин не му върви с дамите. Двамата се оказали много разнообразни по темперамент, само че идеално се допълвали.На третата година от връзката им се разделили за към година, преди да се роди по-голямата им дъщеря Ема. Чолаков считал, че фамилната им идилия ще се унищожи, в случай че сключат брак и даже след появяването на втората им щерка Дара, той не предложил на Красимира да узаконят връзките си. За първи път синоптикът научил, че ще става татко на рождения ден на Кръстимира. На бременната му жена й прилошало и почнало да й се гади. Бъдещите родители обаче решили, че е от почерпката за празника. Два дни по-късно признаците не отшумявали и Кръстимира си направила тест за бременност. 31-годишният Емо плакал след раждането на първородната си дъщеря Ема. Същите страсти изпитал за повторно преди 4 години, когато се родила и по-малката му щерка Дара.

„ Кръстимира ме научи какво е да обичаш същински, да бъдеш виновен. Да си същински баща е най-прекрасното, само че и най-отговорното нещо на света! Детето е най-скъпото, доста по-скъпо от самия теб нещо на света и би трябвало да му го показваш всяка една секунда. Детето има потребност от едно- само нещо – обич! Много обич, без да е завладяваща, само че доста откровена родителска обич. Дете, израсло, без да е задоволително прегръщано и да му е показвано какъв брой е обичано, е... доста е тъпо, че въобще има такива ”, признава Емо.

В мигове на уединение, Емил Чолаков се успокоявал с ексцентричното за мъж занимание бродиране на гоблени. „ Доста мъже го практикуват, кой е споделил, че шиенето на гоблен е типично женско? То е като редене на пъзел, само че с игла и конец. Когато този факт от моята биография стана „ сензационна “ вест, много зрителки взеха да ми пращат гоблени по пощата. Много благо! “, споделя Чолаков.

Шиенето се трансформирало в негова специалност преди да стане синоптик в Би Ти Ви. В продължение на 2 години дипломираният физик бил шеф в топ фабрика в родния си Гоце Делчев и сравнявал основаването на един костюм с просвета. Поверените му облекла се правели на ишлеме за извънредно скъпи марки и единствено за експорт. „ В „ Един за различен “ имаме участник, който плете кошници. То е същото като с моите гоблени ”, споделя Емо./show.blitz.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР