Водещият на Тази сутрин по Би Ти Ви е съсипан

...
Водещият на Тази сутрин по Би Ти Ви е съсипан
Коментари Харесай

Голямата любов на Антон Хекимян чака бебе от друг, водещият изпадна в депресия

Водещият на „ Тази заран ” по Би Ти Ви е унищожен прочувствено след новината, че огромната му обич - репортерката от Нова телевизия Василена Гръбчева, чака дете от различен . Докато 35-годишният арменец по този начин и не срещна любовта след раздялата им и си почива интензивно на родното Черноморие в компанията на майка си Златка и двете си племеннички Ивайла и Зорница, красивата новинарка се приготвя за идното си майчинство.

Колеги на Василена от Нова телевизия разкриха, че бременността към този момент й проличава и от месец насам синеоката русокоска носи единствено необятни рокли. Двамата с избранника й – младият доктор Асен Цеков към този момент обсъждали дата за сватбата си. Василена желала скромна гала на брега на морето, а бъдещият й брачен партньор предпочитал по-многолюдно тържество.

Бъдещият брачен партньор на Гръбчева, който измести Хекимян в сърцето й, е измежду младите очаквания на българската медицина . Д-р Цеков е неврохирург и работи в една от най-големите частни лечебни заведения у нас, а предходната година е бил награден с грамота за „ Млад доктор на годината “.

Още до момента в който Антон и Василена бяха двойка, журналистът се кълнеше, че към този момент е подготвен да стане татко и доста желае приятелката му да го подари с наследници. „ Сигурен съм, че тя ще бъде най-грижовната майка. Предупредил съм я, че желая най-малко три деца. А тя знае, че не се майтапя. Василена е от дамите, които считат, че би трябвало да родят първото си дете, преди да станат на 30 години ”, изповяда се преди 2 години Хекимян. Уви, 29-годишната русокоска скоро ще стане майка, само че от различен, написа " Уикенд ".

Въпреки че са дружно едвам от предходната година, Василена и Асен били единомислещи, че това е било обич от пръв взор, която нямали самообладание да развият в семейство. Двамата заживели под един покрив още след втората си среща. „ Не съм очаквала, че отивайки на работа, ще срещна любовта. За пръв път видях Асен на една бензиностанция, на която се бяхме уговорили да се срещнем, с цел да снимаме репортаж. И по този начин стана – видяхме се по работа и две седмици по-късно живеехме дружно. Той твърди, че още щом ме видял, към този момент бил сигурен, че съм неговата жена. Не съм вярвала, че нещо сходно иска ми се случи ”, повдигна завесата на персоналния си живот Василена.

Д-р Цеков получил оферти за работа в Германия, Швейцария и Англия, само че не възнамерявал да работи в непозната страна. Той е един от благодетелите на деца в обществени домове. Най-често ходел в дома в Роман, тъй като там били събрани три дома под един покрив. Освен благотворителността, с Василена споделяли доста други общи пристрастености. Когато заживели дружно, взели със себе си и домашните си любимци. Репортерката се преместила в дома му със своето йорки, той пък отглеждал бултериерката Тара, няколко пъти по-голяма от нейното мини куче. „ Нещата у дома си ги разпределяме. Готвенето се поставя на мен, а въртенето на семейството е както Василена подреди. При мен денят стартира по мрачно и по този начин завършва. Това не ни пречи и на двамата, ставаме дружно и се прибираме дружно ”, споделя бъдещият жених. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР