Водещият на Тази сутрин по Би Ти Ви Антон Хекимян

...
Водещият на Тази сутрин по Би Ти Ви Антон Хекимян
Коментари Харесай

Антон Хекимян във война със строителна фирма

Водещият на „ Тази заран ” по Би Ти Ви Антон Хекимян се е забъркал в тежък спор със свои съседи в столичния квартал „ Бъкстон ”, научи „ Уикенд ”.

Апартаментът му е в остарял блок, само че в зелената и влиятелна част на региона. Преди 2 години, когато станал новодомец, водещият избрал да си купи дом на това място тъкмо поради озеленения терен. Преди дни пред блока му пристигнали служащи от строителна компания и отсекли дърветата, които му правели сянка. Хекимян се ядосал и незабавно се опитал да се свърже с шефовете на сдружението, с цел да се разправя с тях, само че блъснал на камък. Разгневеният арменец изля възмущението си на персоналния си профил във фейсбук.

„ Нарязани дървета. Много елементарно се разчиства всичко, когато ще се строи постройка. Това е гледката от балкона ми довечера. Никой от съседите ми не е получил уведомление, че стартира градеж. Редовно ревизираме и знаем, че позволение не е издадено. Оспорваме бъдещия градеж, тъй като в терена има остарели дървета, само че май към този момент ги няма. Никой нищо не е видял на оживения бул. „ Братя Бъкстон “. Сигурно ще има глобичка за сечта или залесяване на друго място. Толкова “, написа възмутения Антон.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР