Водещият на сутрешния блок на Нова тв Виктор Николайв зачекна

...
Водещият на сутрешния блок на Нова тв Виктор Николайв зачекна
Коментари Харесай

Николаев към Костадинов: Значи вашите колеги с отвращение ползват евро, защото няма как

Водещият на утринния блок на Нова тв Виктор Николайв зачекна въпроса за банковите сметки в евро на неколцина от депутатите на " Възраждане ". 

Иво Русчев и Цончо Ганчев са показали в декларациите си, че имат спестявания в евро. Това ще се появява регулярно в политическата дискусия, какъв е късия отговор на това, попита водещият Костадин Костадинов. 

Това е извънредно детско. Същият проблем имахме с различен наш народен представител, който има пари в английски паунди. И го питаха за какво. Еми защата шест години е живял в Англия и по този начин са му плащали. И какво е трябвало да каже на работодателя си - плащайте ми в левове. Това е несериозно - парите са просто средство, уточни Костадинов. 

Какво да вършат тези хора, щом са им били такива договорите и възнагражденията. Да ги изгорят ли? Да упорстват единствено за левове? Или да си скапват договорите?, уточни той.

А при един от случаите не става дума за спестявания, а за заем. Банката е отпуснала заема в евро, тъй като тя по този начин го е отпуснала, добави Костадинов.

Т.е. с омерзение и по неспособност са употребили сътрудниците ми евро, тъй като е нямало по какъв начин другояче. Да ви запитвам детско, с цел да можем да разберем, засмя се Николаев. 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР