Водещият на сутрешния блок на БНТ Иво Никодимов остави без

...
Водещият на сутрешния блок на БНТ Иво Никодимов остави без
Коментари Харесай

Иво Никодимов без малко да разплаче колежката си в ефир с романтичен жест!

Водещият на утринния блок на Българска национална телевизия Иво Никодимов остави без думи колежката си новинарка Юлия Стефанова. Веднага след края на емисията гологлавият публицист я „ укори ”, че е прочела малко вести, тъй като „ допускам, че с неспокойствие очаквате идващите минути, в които стартира вашата отпуска, която е обвързвана с това, че в неделя ще се вречете във безконечна честност с избраника на вашето сърце ”. Докато Никодимов нареждаше, в студиото стартира да звучи осъществяването на огромния Борис Христов „ Многая лета”. „ Вие ме шокирате”, съумя да каже единствено разчувстваната журналистка.

Никодимов отвори кутийката, която носеше в ръцете си и извади от нея икона на Пресвета Богородица Казанска с благопожелание тя да закриля фамилията й, да ги направлява в моментите на компликации и да имат най-малко три деца, с които ежеминутно да имате мотиви да се гордеете.

„ Вие ме оставихте без думи”, отвърна девойка Стефанова, която призна, че от идната седмица към този момент ще е госпожа Наева.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР