Водещият на Стани богат“ Михаил Билалов се сбогува със зрителите

...
Водещият на Стани богат“ Михаил Билалов се сбогува със зрителите
Коментари Харесай

„Стани богат“ тръгва наесен по друга телевизия? Предаването е най-успешното, но и най-скъпото за БНТ

Водещият на „ Стани богат “ Михаил Билалов се сбогува със феновете на Българска национална телевизия с извънредно прочувствено послание преди лятната почивка, разбра HotArena.

След играта на последната участничка водещият благодари на всички, свързани с играта през последните 18 години, в това число и на предшественика си Ники Кънчев.

Билалов разгласи, че откогато шоуто върви по Националната телевизия, рейтингът й се е вдигнал с 220 %. Той откри метод да успокои феновете с думите: „ Ще се забележим наесен “, с което постави завършек на спекулациите, че надпреварата няма да продължи да съществува в родния ефир.

Слуховете обаче гласят, че предаването може да се завърти по друга телевизия. Причината е, че публичният канал не може да си разреши голямата цена от 22 000 лв. на предаване, а това тежи на скъсания джоб на медията. Както е известно – публичният канал е пред банкрут и задълженията му се чака да надвишават 44 млн. лв. до края на годината, писа „ Галерия “.

Временно изпълняващият началник на Българска национална телевизия и претендент за общоприет шеф Емил Кошлуков призна, че най-скъпото външно предаване е „ Стани богат “, което съумява да избие единствено 10% от разноските си с приходите от реклама. Наградният му фонд  се поема от малкия екран.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР