Водещият на Шоуто на Слави Иво Сиромахов явно не споделя

...
Водещият на Шоуто на Слави Иво Сиромахов явно не споделя
Коментари Харесай

Иво Сиромахов за Лена-хиена: Песента е уникално тъпа!

Водещият на " Шоуто на Слави " Иво Сиромахов очевидно не споделя мнението на тошковците за гнусното парче, сътворено по адрес на Лена Бориславова. Писателят показа в подкаста на Мартин Карбовски, че намира творчеството за " извънредно жалко ".

" Големият проблем на песента е, че е извънредно тъпа. Само се изброяват някакви събития, няма една метафора, една занимателна задявка - ниско равнище ", показа Сиромахов, който е прочут с рецензиите си към своите сътрудници от " ИТН ". Както е известно, Иво твърдо отхвърли да взе участие в политическия план на Дългия.

" Помните ли преди година написахме едно парче за Бойко Борисов. Там една тиква се търкаляше в легло, а към нея обикаляха пуйки и викаха " Булю-булю-булю ". Това повече наподобява на ирония, има задявка, има визия. А в този момент - цялостна дивотия ", захапа сътрудниците си Сиромахов.

Той добави, че кима цялостна независимост от Трифонов да му се подиграва колкото му душа желае по " 7/8 ТВ ", тъй като това бил смисълът на сходни излъчвания.

" Това, че напуснахме Би Ти Ви, беше най-хубавото, което можеше да ни се случи ", твърди Сиромахов. - " Виж на какво наподобява тази телевизия в този момент ". И добави, че доста се радва на предаването на Николаос Цитиридис.

" Супер е, на неговия декор изглеждаме същинските телевизионни колоси. Преди да се появи той, хората не оценяваха изцяло какво им предлагаме. А в този момент непрекъснато звънят и викат: " Ей, каква телевизия имаше по ваше време, а какво гледаме в този момент... "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР