Водещият на публицистичното предаване 120 минути Светослав Иванов поддържа форма,

...
Водещият на публицистичното предаване 120 минути Светослав Иванов поддържа форма,
Коментари Харесай

Светльо Иванов ходи пеш на работа

Водещият на публицистичното предаване „ 120 минути ” Светослав Иванов поддържа форма, вървешком пеш до службата, дочу HotArena.

Всеки ден той навърта по няколко километра, крачейки по тротоарите из центъра на София. За него натоварването на мускулите на краката е най-хубавият фитнес.

„ Светльо твърди, че по подобен метод бори и напрежението. А и този тип спортуване е потребен за работата му - до момента в който върви пеш, подрежда мислите в главата си ”, разясняват сътрудници на тв звездата. И допълват, че на смарт телефона си Иванов е конфигурирал приложение, което мери направените крачки, написа " Уикенд "

Онзи ден смуглият водещ бе засечен от папараците ни по време на обичайния си към този момент марш към Би Ти Ви. Той вървеше с бодра стъпка към постройката на малкия екран, облечен в тъмни дънки и розова риза.

Преди да се посвети на пешеходенето, журналистът се придвижваше до работното си място с бяло рено.  Колата си оставяше на край НДК, а за престоя й там плащаше по 10 лв. дневно, напомнят осведомени.         
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР