Водещият на Преди обед Александър Кадиев е претърпял катастрофа на

...
Водещият на Преди обед Александър Кадиев е претърпял катастрофа на
Коментари Харесай

Сашо Кадиев катастрофира, обърна го на майтап

Водещият на " Преди обед " Александър Кадиев е претърпял злополука на път за малкия екран тази заран. Това заяви в ефир партньорката на екран Деси Стоянова. " Сашо е попаднал в злополука. В момента чака КАТ ", заяви Стоянова.

В понеделник Деси и Сашо още веднъж се събраха в студиото. По време на карантината те водеха предаването настрана.

Плувецът Петър Стойчев, който е седмичен коментатор, къде на смешка, къде насериозно вместа, че Кадиев не е доста добър зад кормилото: " Ако имаше повече  предпочитание да се научи да ръководи безвредно автомобила, щеше да понижи до миминум тези обстановки като днешната. Но да му пожелаем такива неща повече да не му се случват ".

" Има единствено материални вреди, това е по-добрият вид ", отвърна Деси Стоянова. Малко по-късно Кадиев се появи обезпокоен в студиото. В типичния си жанр, синът на Катето Евро обърна случилото се на подбив и изиска първа помощ не от кого да е. " Викнете, доктор Щонова! Да носи антидепресанти и коктейли! ", пошегува се Сашо. И изясни, че възрастен водач го избутал от пътя. Колата му е с намачкани ламарини. Ето още едно удостоверение, че огледалата в колата не са единствено за гримиране и бръснене, продължи майтапа Петър Стойчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР