Водещият на новините по Нова телевизия Николай Дойнов има главоболия

...
Водещият на новините по Нова телевизия Николай Дойнов има главоболия
Коментари Харесай

Наш известен ТВ водещ получи призовка да се яви в полицията

 Водещият на новините по Нова телевизия Николай Дойнов има главоболия с пътната полиция. Преди дни журналистът получил призовка да се яви при кварталния служител на реда, разкриха негови съседи. Журналистът бил заинтригуван, тъй като бил в съвършени връзки с комшиите си, не бил скандалджия и нямал никакви прегрешения. Когато отишъл на идващия ден при инспектора, станало ясно, че е свикан за връчването на наказателно разпореждане.

" Ники нищо не показа. Сигурно, тъй като не е за хвалене, само че евентуално камери са го снимали да минава с превишена скорост или са го хванали в друго нарушаване ", допускат съседите на Дойнов. Според тях той бил  прецизен водач и много претенциозен към колата си, която пазел даже от одраскване, по тази причина недоумяват по какъв начин е хванат в крачка от катаджиите.

През лятото той изправил на нокти целия екип на Нова телевизия с пътно произшествие, което станало, само че не по негова виновност. Новинарят бил ударен на метри от постройката на медията с различен автомобил. За благополучие, вредите не били тежки и нито един от хората, които взели участие в конфликта, не бил ранен.

Тътенът, който се чул, изкарал ангелите на сътрудниците на журналиста, които незабавно се юрнали към стълбищата и асансьорите, с цел да излязат на открито и да му се притекат на помощ, написа " Уикенд ". В последна сметка се оказало, че Дойнов няма потребност от такава, тъй като напълно цивилизовано се схванал с другия водач. Ядосал се единствено, че станал за сеир и ожулил колата си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР