Водещият на новините по Нова телевизия Николай Дойнов има главоболия

...
Водещият на новините по Нова телевизия Николай Дойнов има главоболия
Коментари Харесай

КАТ пипна в издънка Ники Дойнов

Водещият на новините по Нова телевизия Николай Дойнов има главоболия с пътната полиция, научи „ Уикенд ”.

Преди дни журналистът получил призовка да се яви при кварталния служител на реда, разкриха негови съседи. Журналистът бил заинтригуван, тъй като бил в съвършени връзки с комшиите си, не бил скандалджия и нямал никакви прегрешения. Когато отишъл на идващия ден при инспектора, станало ясно, че е свикан за връчването на наказателно разпореждане.

„ Ники нищо не показа. Сигурно, тъй като не е за хвалене, само че евентуално камери са го снимали да минава с превишена скорост или са го хванали в друго нарушаване ”, допускат съседите на Дойнов. Според тях той бил  прецизен водач и много претенциозен към колата си, която пазел даже от одраскване, по тази причина недоумяват по какъв начин е хванат в крачка от катаджиите.

През лятото той изправил на нокти целия екип на Нова телевизия с пътно произшествие, което станало, само че не по негова виновност. Новинарят бил ударен на метри от постройката на медията с различен автомобил. За благополучие, вредите не били тежки и нито един от хората, които взели участие в конфликта, не бил ранен.
Тътенът, който се чул, изкарал ангелите на сътрудниците на журналиста, които незабавно се юрнали към стълбищата и асансьорите, с цел да излязат на открито и да му се притекат на помощ. В последна сметка се оказало, че Дойнов няма потребност от такава, тъй като напълно цивилизовано се схванал с другия водач. Ядосал се единствено, че станал за сеир и ожулил колата си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР