Водещият на новините по Нова телевизия Христо Калоферов е най-новият

...
Водещият на новините по Нова телевизия Христо Калоферов е най-новият
Коментари Харесай

Христо Калоферов се ожени тайно

Водещият на новините по Нова телевизия Христо Калоферов е най-новият жених в нюзрума на медията. Буквално преди седмици той сключил брак със своята годеница и майка на детето му на загадка гала без доста посетители, на която двамата си разменили брачни халки. В обществените мрежи новинарят разгласява фотография на ръцете им, на която се вижда ясно брачната му халка.

За разлика от сътрудника си Ники Дойнов, който мина под венчилото предходната година точно на Еньовден в бутикова винарна в Ивайловград и предложения десетки посетители и свои сътрудници на тържеството, Калоферов не желал за сватбата му да се схваща обществено. Причината била, че предпочитал дамата до него и към този момент публична негова брачна половинка да остане анонимна и да не се трансформира в персона, обект на обществен интерес. Същото предпочитание имал и във връзка с сина им Христо, който проплака преди 2 години.

Откакто е под светлините на прожекторите, тв водещият интензивно пази персоналния си живот и до момента не си е разрешавал да се демонстрира с половинките си обществено. Темата за любовта е табу във всяко негово изявление, а в профилите му в обществените мрежи липсват фотоси с дами, като се изключи тези с колежките му от малкия екран и със сестра му. Именно фотосите от фамилните почивки на Калоферов разсъниха съмнения у някои, че брюнетката, с която театралничи по плажовете в Гърция, в действителност е неговата половинка.

Това обаче се оказа неразбирателство, тъй като въпросната дама е негова сестра. Роднинската им връзка няма по какъв начин да бъде разгадана от пръв взор, защото Стефка носи друга фамилия и няма образна аналогия с батко си.Тя е дете от втория брак на майката на Калоферов, само че въпреки да са от разнообразни татковци, двамата с Христо са извънредно близки.

Новинарят се представял брилянтно в амплоато на татко, въпреки щастието да го сполетя чак след 40-годишна възраст. Той желал да обезпечи на наследника си, кръстен на него, нехайно детство, изпълнено с обич и бащина поддръжка, тъй като самият той не получил такава. Татко му умрял при драматичен случай, когато Калоферов бил на невръстните 3 годинки и се наложило да израсне без него.

" Единственото, което помня от татко си, са ръцете му – огромни и мощни, които ме държаха “, разказвал е водещият на новините. Истината за гибелта му научил чак когато навършил 18 години. Братът на дядо му умъртвил татко му след пиянска кавга на градежа на нова къща. Тъй като чичото бил притежател на званието " Борец срещу фашизма и капитализма “, лежал в пандиза единствено няколко месеца.

Майка му се задомила наново, а Христо бил отгледан от баба си и дядо си по майчина линия, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР