Водещият на Нова телевизия Виктор Николаев е напълно убеден, че

...
Водещият на Нова телевизия Виктор Николаев е напълно убеден, че
Коментари Харесай

Виктор Николаев сензационно: Едва не умрях от коронавируса

Водещият на Нова телевизия Виктор Николаев е изцяло уверен, че към този момент е карал "новия " ковид, освен това още преди повече от 5 години. Журналистът и дъщеря му Дара били на косъм от гибелта, а той е уверен, че признаците им на 100% се покриват с COVID-19. "Жестока двустранна пневмония, тежък зной, седмици висока температура. Ей по този начин, отникъде ни удари. С дребната лежахме дружно в болница, развихме сепсис, едвам ни избавиха. Не можете да ме убедите, че този вирус не обикаля измежду нас от години ", твърди Виктор.



Водещият твърди, че страховитата зараза го е предиздвикала да промени метода си на живот, да спре цигарите и да стане фанатик на тематика хигиена, тъй че е изцяло квалифициран за актуалното изключително състояние.

"Коронавирусите ги има в медицинските учебници от от 60-те години на предишния век. Трябваше да сме доста по-подготвени за това, което се случва. Благодарен съм, че с Дара се отървахме без последици, нека и този път стане по този начин ", споделя Николаев, представен от lupa.bg.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР