Водещият на Националната лотария по Нова телевизия Захари Бахаров вече

...
Водещият на Националната лотария по Нова телевизия Захари Бахаров вече
Коментари Харесай

Жената на Захари Бахаров яхна нов „Мерцедес” за 150 бона

Водещият на „ Националната лотария ” по Нова телевизия Захари Бахаров към този момент си е надмогнал над масрафа, тъй като е обзавел половинката си Диана Алексиев с нов джип „ Мерцедес ”.

Преди няколко дни фотографите на " Уикенд " видяха майката на двете му деца – 4-годишната Кая и 7-годишния Максим, да б ръмчи из централните софийски улици с нов джип за към 150 000 лева Колата е купена от формалния вносител на марката и не е втора употреба. Джипът е взет на лизинг и артиста ще го изплаща 3 години.

Не е загадка, че с цел да подсигури висок стандарт на живот на 4-членното си семейство, Захари работи на 3 места . След като нашумя с ролята си на гангстера Иво Андонов в крими поредицата „ Под прикритие ” по Българска национална телевизия, артистът бе покрит от задължения в театъра, киното и малкия екран. Най-големият си пробив в киноиндустрията артистът направи, снимайки се в пета част на касовия филм „ Игра на тронове ”. Захари самичък се хвалел пред сътрудници, че е блъснал
джакпота с ролята на свиреп лидер на канибалско племе.

Актьорът наляво и надясно обяснявал по какъв начин обичаната му Диана към този момент няма потребност да работи нищо, а просто да гледа децата и да му харчи парите. В момента тя се грижи за двете им деца и има личен интернет блог, в който прави изявленията с известни персони от родния шоубизнес. Тази нейна активност очевидно е по-скоро за наслаждение, в сравнение с за финансови облаги.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР