Водещият на Късното шоу“ Стивън Колбърт разрази президента Байдън във

...
Водещият на Късното шоу“ Стивън Колбърт разрази президента Байдън във
Коментари Харесай

Колбърт се шегува, че Байдън е „толкова стар“, че може да „комуникира с мъртвите“ след гафа с починалия френски президент

Водещият на „ Късното шоу “ Стивън Колбърт развихри президента Байдън във вторник за изказванието, че неотдавна се е срещнал с френски президент, който умря през 1996 година, шегувайки се, че Байдън е толкоз остарял, че в действителност може да приказва с мъртви международни водачи.

Байдън описа история през уикенда, която е разказвал доста пъти по време на президентство, за среща, която е имал с френския президент Еманюел Макрон на среща на Г-7 през 2021 година Но този път Байдън се базира на Макрон като на починалия Франсоа Митеран.

Колбер стартира малко, като означи по какъв начин Байдън отхвърли предложение за " неотложен " президентски спор с Тръмп в понеделник, до момента в който излиза от ресторант за чай с балончета, като актуалният президент се майтапи, че предшественикът му " няма какво друго да прави ". Той продължи да обвързва клипа със скорошно изказване, направено от Байдън за сестра му на синдикална среща.

„ Сестра ми е пъклен доста по-умна от мен. Сестра ми беше с три...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР