Водещият на хитовото телевизионно предаване от близкото минало Сделка или

...
Водещият на хитовото телевизионно предаване от близкото минало Сделка или
Коментари Харесай

Машина! Румен Луканов върти 2 любовници - блондинка и брюнетка

Водещият на хитовото телевизионно предаване от близкото минало „ Сделка или не ” Румен Луканов върти цели 2 любовници, научи HotArena.

Въпреки че по документи към момента е женен за брачната половинка си Ина, палавият юначага не стопира да се задява с младите девойки и вместо с една, към този момент излиза с цели две, освен това в класическата разстановка на тройката – русокоска и брюнетка.

Наскоро Луканов бе засечен с по-тъмната си възлюбена в столичен ресторант, която глезеше със скъпи ордьоври в компанията на друга двойка и не спираше да поръчва първокласен алкохол. Блондинката пък постоянно водел на културни събития със себе си и дума не давал да се обели, че приличала на 18-годишна, в сравнение с дама, прилягаща за неговите 52 години.

Луканов изглеждал благополучен в последно време, изключително след фамилните препирни, които имаше в предишното, и раздорите с жена си, а негови близки настояват, че двете девойки в постелята му знаели едно за друго и нямали нищо срещу просто да се редуват в интимните занимания с екс водещия. Самият той пък от години трансформира заниманието си в метод за главно прехранване. Магазинът му за вино на столичната улица „ Алабин ” се развивал отлично, настояват осведомени, и въпреки Луканов да държи галактически цени на напитките в него, изключително при продажбите на дребно, съумял да си обезпечи постоянна клиентела.

Разбира се, двете му любимки постоянно се отбивали, с цел да споделят с него сомелиерските си знания, и изпивали по чаша-две от българските и вносните еликсири.

200 мл при „ Вината на Румен ” костват цели 7 лв., освен това за междинния клас питиета, само че пък за сметка на това човек можел да опита сортове от целия свят. Запознати подшушнаха на „ Таблоид ”, че напълно скоро магазинът щял да се реалокира на още по-апетитно място в центъра на София, а високият наем за задачата по никакъв начин не плашел похотливеца.

В обкръжението му се приказва, че залитал по надалеч по-млади от него девойки, като постоянно се обвързвал с обещания към тях освен да им обезпечава виното, само че и квартирите, а и режийните разноски.

Очаквано, жена му не устоя дълго на непрекъснатите му хедонистични залитания и след няколко цветисти кавги, които му спретна, подвигна ръце от навиците му и реши да го остави на мира. 
По наша информация в съда има от дълго време заведена молба за бракоразвод посред им, само че не е ясно дали делото въобще е тръгнало, или Румен не се е явил на наложителното първо съвещание и по този начин процесът е пропаднал. Явно това по никакъв начин не го тормози, като се има поради фактът, че към този момент няколко години сполучливо върти любовници подръка и не се свени да ги демонстрира обществено по всевъзможни събития. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР