Водещият на "Господари на ефира" и един от най-обичаните комици

...
Водещият на "Господари на ефира" и един от най-обичаните комици
Коментари Харесай

Геро се уреди с апартамент от щатски емигранти

Водещият на "Господари на ефира " и един от най-обичаните комици у нас, Герасим Георгиев-Геро, съществено се е заел с постигането на най-амбизиоцната си цел - покупката на ново и по-голямо жилище.

Въпреки, че заработва по никакъв начин нелоша заплата в шоуто за гафове, получава възнаграждения и като контрольор Пламенов в сериала "Полицаите от края на града ", преди време сграбчи тлъсти пачки от "Като две капки вода ", взе участие и в няколко театрални постановки и заработва като водещ на частни празненства, до момента Геро бе оставил на назад във времето концепцията си за покупка на ново недвижимо имущество.

От известно време комикът кара нов виненочервен сув 5008 на "Пежо ". Въпреки скъпата облага обаче фамилията му продължава да населява жилище в кооперация на повече от 30 години. Самият Геро бил на мнение, че даже и да е добре финансово, не трябва чак толкоз да парадира с парцели и придобивки. Затова не се потискал, че живее в остаряла постройка, вместо в някой ВИП комплекс.

Но като един угрижен татко Геро е почнал да мисли за бъдещето на щерка си и към този момент е съумял да задели солидна сума, предопределена за покупката на нов дом за наследничката му. Солиден транш към спестяванията за жилище водещият на "Господарите " очаквал след турнето в Съединени американски щати и Канада, на което потегли след броени дни дружно с Малин Кръстев и Мариела Топалова. Зевзеците ще гастролират в 10 града зад Океана с постановката на Елин Рахнев "Свалячи ", видя ПИК в обществените мрежи.

Турнето започва на 21 септември в Сан Франциско и ще приключи чак на 7 октомври в Бостън, като сред първата и последната спирка, "Свалячи " ще се играе и във Вашингтон, Маями, Чикаго, Вегас, Ню Йорк, Денвър, Торонто и Монреал. "Турнето ще е ударът на Геро за годината. Той се е заканил във Вегас да си опитва шанса на машинките. Ако удари джакпота, най-сетне ще може да купи апартамент на детето си ", разясняват в театралните среди.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР