Водещият на „Да направим сделка“ Уейн Брейди казва, че е пансексуален

...
Уейн Брейди, известен с водещия на телевизионното предаване Да сключим
Коментари Харесай

Уейн Брейди, известен с водещия на телевизионното предаване „Да сключим сделка“, обяви, че е пансексуален.

„Аз подкрепям психичното здраве за всички и част от това е прозрачността за себе си. Вършейки работата си, разбрах няколко истини, една от тях е, че искам да бъда свободен да обичам когото си поискам“, публикува домакинът на шоуто в Instagram.

„Тази истина ме прави Пан и част от семейството на Igbtq+.“

Брейди каза, че е „дяволски страшно“ да разкрие сексуалността си, но каза, че онези, на които се възхищава най-много, са хора със смелостта да бъдат себе си.

„Това не трябва да разтърсва света на никого, но ако изобщо ви притеснява, това е ваша работа: толкова се страхувах да не поставят под съмнение мъжествеността ми, но мамката му. „Истински мъж“ в моите очи не се страхува да бъде честен и щастлив“, написа той.

Chrishell Stause (вляво) и G Flip присъстват на тържественото откриване на Drake в Холивуд на 4 май 2023 г. Chrishell Stause (вляво) и G Flip присъстват на тържественото откриване на Drake в Холивуд на 4 май 2023 г. Филип Фараоне/Гети изображения

„Отсега нататък ще бъда тук и ще живея най-добрия си живот“, добави той.

В интервю за People, публикувано в понеделник, 51-годишният мъж разкри за своето пътуване и как неговата сексуалност е приета от дъщеря му и бившата му съпруга.

Брейди обясни, че е стигнал до пансексуален, а не до бисексуален, защото за него „пан означава да можеш да бъдеш привлечен от всеки, който се идентифицира като гей, хетеросексуален, бисексуален, транссексуален или небинарен“.

„(Това е) да можеш да бъдеш привлечен от всички страни“, обобщи той или, шеговито, „Бисексуален – с отворен ум“.

Хората интервюираха телевизионния водещ, докато семейството – 20-годишната дъщеря Мейл, бившата съпруга Манди Такета и нейният партньор Джейсън Фордъм – се снимаха за риалити сериал за тяхното смесено семейство.

Такета беше първият човек, при когото Брейди излезе.

„Просто казах „Страхотно“. Знаех, че излизането ще му помогне да бъде по-щастлив“, каза Такета пред People. За дъщерята Мейл това беше още по-прост отговор: „Добре“, каза тя, съчетано със свиване на рамене.

Уейн Брейди реши да сподели своето пътуване с депресията с надеждата, че ще помогне на другите. Уейн Брейди реши да сподели своето пътуване с депресията с надеждата, че това ще помогне на другите. Димитриос Камбурис/Гети изображения за продукциите на наградите Тони/файл

Брейди започна своето пътешествие за себеоткриване след смъртта на актьора Робин Уилямс през 2014 г., когато той започна да говори за психичното здраве, каза той пред People.

„Не само модната дума за психично здраве, но наистина какво трябва да направя, за да функционирам в този голям свят и все още да съм добре със себе си и по-важното, да обичам себе си, за да не се наранявам?“ той каза.

„След като обаче отворих тази врата пред себе си, трябваше да започна да уча за себе си и трябваше да започна да признавам неща, които може би съм потискал, потискал или просто не съм искал да се занимавам с“, добави той.

В социалните медии Брейди нарече „иронично“, че често носи радост на другите по телевизията, но самият той не го изпитва много.

Но в момента той се чувства като на правилното място, каза той.

„Ако съм здрав, тогава мога да изляза на сцената на „Let's Make a Deal“ и да бъда най-добрият Уейн Брейди, който всички искат и очакват … и един ден най-добрият партньор на някого, защото правя това за себе си, “, каза той пред People.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР