Водещият на БНТ на 60 Драго Драганов пак е качил

...
Водещият на БНТ на 60 Драго Драганов пак е качил
Коментари Харесай

Драго Чая пак удари 100 кила

Водещият на " Българска национална телевизия на 60 " Драго Драганов отново е качил килограми и е заформил стомах, видя HotArena.

Наскоро журналистът посети събитие, на което мъчно прикриваше наедрелите си форми с необятни черни облекла. На друго празненство пък си беше поставил черна тога, къси панталонки и черен шал, с цел да скрие килограмите допълнително и големия си стомах. Според негови другари той отново е заковал кантара на 100 кг.

Затова и най-вероятно скоро отново ще се върне към спартанския режим, с който се втали преди години и стана слаб като вейка. Сега Драго е зарязал спорта и рестриктивните мерки. Позволява си тестено, сладко, подготвена храна от супера и сандвичи, които му бяха строго неразрешени преди година. След като смъкна цели 30 кг, той не спираше да се фука наляво и надясно, обикаляйки медиите, в които говореше за ударното намаляване. 

Причината за внезапното му вталяване тогава бил озлобен коментар от негов непосредствен, който му споделил, че е цялостен и не стои добре на екран. Според клюката точно някогашната шефка на Българска национална телевизия Вяра Анкова повдигнала въпроса за килограмите му. Така след рождения си ден на 22 януари 2014 година Драганов се амбицирал и почнал спартански режим. 

" Спрях млечни артикули, сол, захар, алкохол и гладувах цели 3 месеца. Принципно е стрес за организма, само че на мен ми се отрази доста добре. Бях на проучвания след този интервал и лекарите ми споделиха, че имам индикаторите на 30-годишен юноша ", похвали се водещият преди време. Той се хранеше главно със свежи салати, овкусени с оцет или лимон и зехтин, само че без никаква сол. Не близваше нищо пържено и тестено. 

След като отслабна, стартира и постоянни тренировки във фитнеса, с цел да се стегне и реализира в действителност незабравим резултат. " Човек би трябвало да знае, че провокира мнение с типа си. Преди в очите на хората аз бях цялостен и излишно суетлив, в този момент наподобявам добре и по този начин се усещам ", описа тогава Драго Чая. 

След това, с цел да поддържа свалените килограми, стартира да се храни съгласно кръвен тест за нетърпимост към храни. Правел си проучвания два пъти годишно, тъй като резултатите се трансформират. Хрупал непрекъснато ябълки, наблягал и на пресните зеленчуци. Шоколадът си го бил забранил напълно. На какво се дължи настоящето му напълняване, няма пояснение, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР