Водещият на България търси талант Даниел Петканов закъса със здравето.

...
Водещият на България търси талант Даниел Петканов закъса със здравето.
Коментари Харесай

Коварно заболяване мъчи Лудия репортер

 Водещият на " България търси гений " Даниел Петканов закъса със здравето. Той призна, че от години има проблеми с гръбнака поради неправилната си стойка. Дископатията му се появила, тъй като съвсем постоянно е изкривен, а с нея пристигнали и неприятните болежки.

Петканов споделя, че прави всичко допустимо да усъвършенства ситуацията си. Той посетил известна клиника, където му предложили съответно лекуване, съобразeно със положението му. То включвало рентгенова фотография за слагане на точна диагноза, рехабилитация и банкет на противовъзпалителни таблетки, в случай че болката се усили. Съпругата му Александра също се прегледала при доктор невролог профилактично, само че при нея не се открили затруднения. Известно е, че високите хора са по-предразположени към дискова херния, само че за шанс манекенката се разминала с този проблем, написа " Уикенд ".

Лудият кореспондент се майтапи, че е почнал да остарява, по тази причина " се е бъгнал " и освен гръбнакът го измъчвал, само че се появили и други козметични недостатъци. Откакто трансферирал 30-те, косата му окапала, а олисялата му глава се е трансформирала в неизпълним комплекс за него. Петканов проучил какви са опциите да се " ремонтира " и към този момент минал през първата консултация със експерт. Спрял се на турска клиника, тъй като по думите му цените на интервенциите там са доста по-евтини в съпоставяне със същите у нас. " Искат ми единствено 1800 евро, а в България стигат до 10 000, което е безумство. Срещнах се с доктора, който организира операцията, целият екип се държа с мен доста благо и общително, тъй че най-вероятно ще им се доверя. Имам още малко време да реша дефинитивно ", разяснява Даниел.

Той имал някои съмнения – тормозил се дали всичко ще премине наред, дали вложените средства ще си заслужават и дали ще се хареса. Страхувал се и от страничните резултати като кръвоизливи, инфекции и белези, само че суетата му като че ли надделявала. Съпругата му Александра го окуражила и дала обещание да пътува с него до Истанбул, с цел да му вдъхне храброст и морална поддръжка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР